Paul Schneider 48 let


Americký herec, scénárista a režisér Paul Andrew Schneider se narodil 16. března 1976 v Asheville, Severní Karolíně. Tam také prožil celé své dětství. Vystudoval North Carolina School of the Arts. Pochází z rodiny, kde byla rodičovská láska nahrazována penězi a volný čas prací. Pro něj osobně to bylo velmi těžké období, kdy jako drobný, citlivý kluk toužil po opravdové lásce svých rodičů a ne životě ve stresu. Od té doby si v oblasti financí drží rezervovaný odstup.

Momentálně se chystá natáčení dramatu PLASTIC JESUS (2012) v režii Ericy Dunton. V roce 2013 jej čeká hlavní role neúspěšného oplodnitele, který zrekrutuje své kamarády, aby odcizili ze spermabanky zásoby jeho spermií z minulosti, v dobrodružné komedii THE BABYMAKERS.

Paul je rovněž seriálový herec, v roce 2003 vstoupil jako Thomas Warner do několika epizod seriálu TŘETÍ HLÍDKA (1999), mihl se v seriálu DRUNK HISTORY (2009) a jako Mark Brendanawicz hrál ve dvou epizodách PARKS AND RECREATION (2009), ale jeho charakter byl před vstupem do třetí série zrušen. V roce 2008 si vyzkoušel natáčení z pozice režiséra s nezávislou komedií RAKEŤÁCI.

Charismatický, 1.82 m vysoký herec často představuje vychytralé, ale sympatické charaktery osob. Dalším typem jeho postav bývají chorobní sukničkáři. Ve skutečnosti se pevně drží svých zásad a ctí morální hodnoty v rozporu s dnešním konzumem. V roce 2007 byl tento nadějný herec magazínem Variety jmenován jedním z deseti herců, kteří stojí za pozornost. Aktuálně žije v Los Angeles a věnuje se pravidelně charitativní činnosti.


16.3.1976
Asheville, North Carolina, USA
Paul Schneider csfd

American MurdererA House on the BayouPokrevní bratřiCafé societyPravidla neplatíDceraBlack Eyed DogZačít nanovoJak je, Cartere?Jak vyloupit spermabankuKvěty válkyMilovaníVoda pro slonyJasná hvězdaVšude dobře, proč být domaLars a jeho vážná známostZabití Jesseho Jamese zbabělcem Robertem FordemLive Free or DieElizabethtownZáklad rodiny50 Ways to Leave Your LoverCrudeVšechny prima holkySecurity, ColoradoGeorge WashingtonFlorida ManNosferatuPříběhy nekonečnaAmerican Crime StoryChanceChannel ZeroThe TunnelThe Divide - ZlomNewsroomOdbor městské zeleně


Aktualizace osobnostního profilu Paul Schneider: 30.10. 2023 19:05