Charley Boorman 57 let


Charley Boorman narozený 23. srpna roku 1966 v Irsku, je známý spíše jako takový televizní dobrodruh než herec. V současné době je Charley štastně ženatý a má dvě dcery s ženou Olivií.

Mezi jeho nejvýznamnější počiny však zřejmě patří dobrodružné výlety s kamáradem Ewanem. Poprvé se rozhodli na motocyklech značky Ktm, nebo Bmw objet celý svět (z Londýna do New Yourku) a vše následně zdokumentovat v televizním dokumentárním seriálu LONG WAY ROUND v roce 2004. O dva roky později se Charley rozhodl startovat v Rally Dakar, čehož se už ale účastnil sám bez Ewana. Tento seriál nese název RACE TO DAKAR. Zde bylo vidět, že dakarská rally opravdu není žádná legrace. V roce 2007 opět s kamarádem Ewanem podnikli motocyklový výlet z Anglie do Cape Town - LONG WAY DOWN pod režijním dohledem Russe Malkina, se kterým úspěšně natočili i předchozí díly. Na těchto cestách (LWR, LWD) podnikali nejrůznější charitativní akce podporovány organizací UNICEF.

V roce 2008 a 2009 podnikl Charlie Boorman ještě další dvě dobrodružné akce s názvem BY ANY MEANS 1, 2 (Jakýmkoliv prostředkem 1, 2). V prvním díle bylo cílem dorazit z rodného města v Anglii do Sydney a pak následně (v rámci druhého dílu) do Tokya.

Kdoví jaké dalši dobrodružné výlety Charlieho nás ještě čekají. Doufám, že jich bude hodně a nejlépe i s Ewanem Mcgregorem.


23.8.1966
Wimbledon, Londýn, England, Velká Británie
Charley Boorman csfd

TravellersCountry of My SkullJá, CésarBunkrCash In HandPolibek hadaNeznámý RangúnCommissaire Dumas D'OrgheuilCrazy KillerLe peloton d'exécutionConnemaraMister FrostAda dans la jungleNaděje a slávaSmaragdový pralesNemoExcaliburVysvobozeníKaraokePicture WindowsLove at First SightMěstečko na hraniciTucker's LuckNa mašině kolem světa: Napříč AmerikamiBeyond Sahara: Riding from Cairo to Cape TownThe Cars That Made Britain GreatMe and Me DadCesty hrůzyExtrémní hraniceZe Sydney do Tokia: JakkoliZ Irska do Sydney: Všemi možnými prostředkyDlouhá cesta na JihZávod do DakaruDlouhá cestaNa hraněTwo Nudes BathingI Dreamt I Woke UpSvobodní jezdci: AsieThe Sarah Millican Television ProgrammeCelebrity ChaseLive from Studio FiveFriday Night with Jonathan Ross


Aktualizace osobnostního profilu Charley Boorman: 29.3. 2024 15:55