Ron Melendez 51 let


Ron přišel na svět 1. prosince 1975 ve West Covina v Kalifornii, kde také vyrůstal. Už brzo v dětství věděl, že se chce stát hercem. Byl především inspirován návštěvami kina, kam ho jeho rodiče často brali.

Objevil se v mnoha filmech a tv seriálech. Získal hlavní roli v hororu KUKUŘIČNÉ DĚTI 3: SKLIZEŇ VE MĚSTĚ, několikrát se objevil v CHŮVE K POHLEDÁNÍ. V roce 1993 získal hlavní roli v seriálu LEGACY. Hostoval v KRIMINÁLCE NEW YORK, ANGEL, ČARODĚJKY, ZOUFALÉ MANŽELKY a dalších.

Ron rád tráví svůj volný čas cestováním, čtením, hraním hokeje a fotbalu a studiem jazyků. Hovoří plynně italsky. Často navštěvoval svou rodinu v Lucca v Itálii. Také studoval francouzštinu a španělštinu.


1.12.1972
West Covina, California, USA
Ron Melendez csfd

Rande se smrtíA ReasonThe AdvocateThe Good MotherDad's HomeBitch SlapOutlaw Trail: The Treasure of Butch CassidyNebezpečné hry 3Naked HotelPerfektní těloFor My Daughter's HonorNáš syn, naše poutoKukuřičné děti: Přízrak městaVoodoo: Kruté čarodějnictvíKdopak to vraždí IIOpovržená ženaNarcos: MexikoAmerican Horror StoryHavaj 5-0Minority ReportNámořní vyšetřovací služba: New OrleansCloser: Nové případyRecorded Lives90210: Nová generaceKriminálka MiamiProcitnutíNámořní vyšetřovací službaZoufalé manželkyFamílieObhájciCastle na zabitíPosel ztracených dušíKriminálka New YorkChirurgovéGeneral Hospital: Night ShiftČarodějkyKaren SiscoKriminálka Las Vegas


Aktualizace osobnostního profilu Ron Melendez: 24.2. 2024 17:44