Vanda Károlyi 52 let


Vanda Konečná Narodila se 5. ledna 1972 v Prešově. Vystudovala hudebně dramatický obor na konzervatoři v Košicích, při studiu působila v divadle v Košicích. Moderovala dětské a zábavné pořady ve slovenské televizi, uváděla společenské akce, objevila se v televizních inscenacích a pohádkách.

Často vystupuje v muzikálech -  vidět jsme ji mohli v muzikálu Jeptišky, Pomáda, Monte Cristo, Dracula, Adéla ještě nevečeřela či Cikáni jdou do nebe, kde na sebe upozornila rolí cikánky Rady. Účinkuje v úspěšné divadelní hře Tančírna v Divadle Radka Brzobohatého. Věnuje se dabingu a namlouvání reklamních spotů. Byla vdaná za právníka Alexandra Karolyiho, se kterým má dceru Lauru.


5.1.1972
Prešov, Československo
Vanda Károlyi csfd

FotografSedmero krkavcůAndělé všedního dneBludičkyTo horké léto v MarienbaduZa vrchom vrchDocentSpecialistéHlava MedúzyPolicie ModravaPrincip slastiPřístavZnamení koněNevinné lžiSanitka 2VyprávějPolicajti z centraKriminálka AndělO mé rodině a jiných mrtvolách3 plus 1 s Miroslavem DonutilemOrdinace v růžové zahraděOšklivka KatkaSoukromé pasti


Aktualizace osobnostního profilu Vanda Károlyi: 31.10. 2023 16:07