Alexandra Daddario 38 let


Alexandra Daddario se narodila 16. března 1986 v New Yorku v USA rodičům právníkům. Už od mala chtěla být herečka, ale svou první televizní roli dostala až ve svých 16 letech. To byla obsazena do role Laurie Lewis v seriálu ALL MY CHILDREN. V letech 2002 a 2003 se objevila v 43 epizodách seriálu. V roce 2004 se poprvé zahrála v seriálu PRÁVO A POŘÁDEK, v dalším díle se pak objevila ještě v roce 2006. V roce 2005 se objevila pouze v malé roli ve filmu SÉPIE A VELRYBA a také si poprvé zahrála v seriálu ZÁKON A POŘÁDEK: ZLOČINNÉ ÚMYSLY (podruhé si v něm zahrála až v roce 2009). Rok nato si zahrála také v televizním filmu DAMAGES, snímku HOŘKÁ KRAJINA a ve dvou televizních seriálech – RODINA SOPRÁNŮ a USVĚDČENI.

Ve stejném roce si Alexandra zahrála v hororu BEREAVEMENT a také televizní komedii ODD JOBS. Na rok 2011 má zatím naplánovanou americkou komedii TÝDEN BEZ ZÁVAZKŮ s Owenem Wilsonem v hlavní roli.

Alexandra měří pouhých 173 cm a kromě filmů a televizních seriálů se objevila v roce 2008 v televizní reklamě pro Yellowbook.com.


16.3.1986
New York City, New York, USA
Alexandra Daddario csfd

Happy LifeWildflowerDie in a Gunfight1 Night in San DiegoLost Girls and Love HotelsSongbirdSuperman: Man of TomorrowDokážeš udržet tajemství?Lost TransmissionsWe Summon the DarknessNoční lovecWe Have Always Lived in the CastleWhen We First MetHolky na výletěHráčské doupěPobřežní hlídkaBaked in BrooklynVe znamení láskySan AndreasBejvalka ze záhrobíPercy Jackson: Moře nestvůrTexaský masakr motorovou pilou 3DTýden bez závazkůBereavementOdd JobsPercy Jackson: Zloděj bleskuHolky na hlídáníZákeřné dvojčeDamagesHořká krajinaSépie a velrybaMayfair WitchesBílý lotosJá, společniceProč ženy zabíjíDo You Want to See a Dead Body?Robot ChickenWorkaholicsAmerican Horror Story


Aktualizace osobnostního profilu Alexandra Daddario: 6.11. 2023 08:29