Amanda Kimmel 39 let


Celým jménem Amanda Kimmel Lee je americká herečka, modelka a dokonce i královna krásy. Narodila se 3. srpna 1984. Soutěžila v Miss USA a Miss Earth, avšak mezinárodní proslulost získala jako jedna z nejznámějších soutěžících v Survivoru( v češtině Kdo přežije). Poprvé se objevila se v SURVIVOR: ČÍNA, jen o pár měsíců v SURVIVOR: MIKRONÉSIE. Soutěžila i v SURVIVOR: HEROES VS VILLAINS a dokonce se objevila ve známém seriálu FAMÍLIE.

Její největší úspěch nebyla Miss krásy, ale populární Reality-show SURVIVOR. V Survivoru se poprvé objevila v roce 2007. Jednalo se o SURVIVOR: ČÍNA. Po pár měsících se v této reality-show objevila podruhé, tentokrát v SURVIVOR: MIKRONÉSIE, kde proti sobě navzájem soutěžili nejvíce oblíbení trosečníci a fanoušci. Amanda se stala jednou z deseti nejoblíbenějších účastníků všech předešlých sérií (bylo jich 15). Jeff Probst o Amandě řekl: ,,Amanda ví, jak hrát Survivor. Ví, jak vytvořit alianci, jak a s kým vydržet a když na to přijde, tak ví, jak se někoho zbavit. Je velmi dobrá v bojích o imunitu, ale i v posouzení člověka…“. Byla první ženou v Survivoru, která našla skrytý symbol imunity. Během soutěže navázala vztah s Oscarem Ozzym Lusthem, který byl jeden z favoritů z Survivor: Cookovy ostrovy. Ukázalo se, že spolu začali chodit. Během svého působení ve dvou řadách Survivoru získala rekord za nejvíce dní v této reality-show (78 dní – rekord byl pozdějí překonán).

Také se účastnila SURVIVOR: HEROES VS VILLAINS jako jeden z hrdinů. Byla to Amandina třetí sezóna v Survivoru. Amanda se stala prvním soutěžícím v celé několikaleté historii Survivoru, který strávil v soutěži (v divočině na ostrovech) více jak 100 dnů. Na ostrovech strávila neuvěřitelných 108 dní!


3.8.1984
Los Angeles, California, USA
Amanda Kimmel csfd

Kdo přežijeAll Together NowBamboo SharkCinema SalvationDo hlubiny 2FamílieReality ObsessedFrank Saves the Day


Aktualizace osobnostního profilu Amanda Kimmel: 31.10. 2023 00:19