Hyun-joong Kim 37 let


Kim Hyun Joong je jihokorejský herec a zpěvák. Leader populárního boybandu SS501 je v Koreji prominentní stylovou ikonou.

V září 2009 během propagace Boys Over Flowers v Japonsku byl Kim Hyun Joong hospitalizován s diagnózou H1N1. V té době získává v Soulu International Drama Award. Kim Hyun Joong získal hlavní roli v dramatu PLAYFUL KISS aka 'It started with a kiss´(Tchajwanské verze) / 'Itazura na Kiss' (japonská verze). Playful Kiss Special Edition je velkým hitem na Youtube, jedná se totiž o první korejské drama, které je na tomto serveru oficiálně. Jen jeho první díl má jeden milion shlédnutí za pět dní.

Kim byl také mluvčím kosmetické značky Tony Moly, zavedené společnosti s mnoha pobočkami po celé Koreji a Asii, včetně Tchajwanu a Hong Kongu. Po vypršení smlouvy v roce 2010 je nyní mluvčím firmy The Face Shop. Vedle účinkování v reklamách a klipech své kapely účinkoval i v hudebním videu populární korejské zpěvačky Gummy (As A Man). V roce 2010 také oficiálně opustil společnost DSP Entertainment a podepsal smlouvu s KeyEast, která patří dalšímu populárnímu herci Bae Yong Joon.


6.6.1986
Soul, Jižní Korea
Hyun-joong Kim csfd

Shigani Meomchooneun Geu DdaeGamgyukshidae : tooshinui tansaengDeurim haiJangnanseureon kiseuRadši kluci než kytkyHotelierSarangdo ripili doenayoNonseutob 5TeureinV pokušení맨발의 친구들화신 - 마음을 지배하는 자유희열의 스케치북Paemilliga tteotda샴페인우리 결혼했어요Syo! eumak jungsim


Aktualizace osobnostního profilu Hyun-joong Kim: 11.10. 2023 21:05