Ana María Orozco 50 let


Rodiče Any Maríi jsou Luis Fernando Orozco a Carmenza Aristizabal. Ana má dvě sestry, jedna z nich je také herečka a jmenuje se Veronica a druhá sestra Julian se herectví vůbec nevěnuje protože zdědila vlohy spíše na cizí jazyky.

Ana María točí převážně telenovely - LA POTRA ZIANA (1993), TĚŽKÉ ČASY (1995), PSÍ LÁSKA (1998), kde hrála hlavní role, ale asi nejvíce ji budeme znát ze seriálu OŠKLIVKA BETTY (2000), kde si zahrála hlavní hrdinku Beatrize Auroru Pinzon Solano, která sice není krásná zjevem, ale inteligencí, a která se při nástupu do zaměstnání sekretářky zamiluje do syna majitelů Ecomody Armanda Mendozy. A v dalším pokračování seriálu ošklivky Betty s názvem ECOMODA (2001) už je provdaná za Armanda, mají spolu krásnou dceru a řeší jak problémy manželské tak i firemní. A poslední seriál AMAS DE CASA DESESPERADAS (2006), kde si také zahrála hlavní roli.

V současné době Ana María Orozco tráví nejvíce času se svým přítelem fotografem Pedrem Frankem.


4.7.1973
Bogota, Kolumbie
Ana María Orozco csfd

Soy tu karmaCochina EnvidiaZtracenáMi problema con las mujeresÚnicos, LosAmas de casa desesperadasOšklivka Betty II: EcomodaOšklivka BettyPerro amorTiempos difícilesLa potra zainaThe Insomnia Plague


Aktualizace osobnostního profilu Ana María Orozco: 16.12. 2023 18:34