Travis Fimmel 44 let


Travis Fimmel se narodil 15. července 1979. Vyrůstal na farmě ve Viktorii (Australie) jako nejmladší ze tří bratrů. Ve svých sedmnácti letech se Travis přestěhoval do Melbourne, kde studoval management na Univerzitě RMIT. Tam se také začala slibně rozvíjet jako fotbalová kariéra, nicméně byla ukončela komplikovanou zlomeninou nohy.

Zanedlouho se začala rýsovat jeho herecká kariéra. Jeho prvním velkým hereckým počinem byl televizní seriál TARZAN (2003). V roce 2005 se objevil v dalším seriálu ROCKY POINT a následující rok v dramatu SOUTHERN COMFORT. Následovala role v komedii SURFER, DUDE (2008) a ústřední postava v dramatu RESTRAINT (2008).

V roce 2009 si Travis zahrál, po boku Patricka Swayzeho, roli tajného agenta FBI v seriálu THE BEST / ZVÍŘE.


15.7.1979
nr. Echuca, Victoria, Austrálie
Travis Fimmel csfd

Tau Ceti FourRustBláznův rájKandaharDelia's GoneOne WayDie in a GunfightZone 414Mladí a neklidníDanger Close: The Battle of Long TanKrajina snůFinding Steve McQueenLean on PeteWarcraft: První střetMaggie má plánGrázlové z vidlákovaHarodimExperimentIvoryNeedleOpravdové country 2: TalentRestraintSurfařská svobodaSouthern ComfortDune: The SisterhoodBlack SnowC*A*U*G*H*TThat Dirty Black BagVychováni vlky50 States of FrightVikingovéVikings: Athelstan's Journal


Aktualizace osobnostního profilu Travis Fimmel: 5.11. 2023 12:43