Sam Page 47 let


Americký herec (pravým jménem Samuel Elliot) narozen 5. listopadu 1976 ve Whitefish Bay, ve státě Wisconsin ještě před započetím herecké kariéry vystudoval Princeton University, kde získal titul z ekologie a evoluční biologie. Jeho rozhodnutí stát se hercem přišlo jako blesk z čistého nebe. Rozhodl se tak v posledním ročníku na univerzitě a když dokončil titul, odstěhoval se do Hollywoodu.

Celá Samova kariéra je prozatím spíše seriálová. Od krimi seriálů (KRIMINÁLKA NEW YORK, 2004), přes drama (MELROSE PLACE, 2009; ZOUFALÉ MANŽELKY, 2010) až k teenage seriálům (GOSSIP GIRL, 2010). Na svém kontě má jen pár video filmů, přesně řečeno tři a to BRATRSTVO (2001), MICROSCOPIC BOY (2001) a PRISON OF THE DEAD (2000).

Postavy, které S. Page hraje jsou většinou mladí distinguovaní muži s perspektivou slibné kariéry. Mají slušné vystupování a komunikace jim nedělá problém. Sam umí přesvědčit jak v roli čestného a upřímného muže, tak v roli lháře a velkého sobce.

V červnu 2002 byl časopisem People Magazine prohlášen za jednoho z nejoblíbenějších mladých mužů.


5.11.1976
Whitefish Bay, Wisconsin, USA
Sam Page csfd

Stud stranouJoy for ChristmasOne SummerA Godwink Christmas: Second Chance, First LoveChristmas in RomePříběh Pravé láskyTy a jen tyCyklostezka k lásceThe Perfect Christmas PresentŠaty pro princeznuThe Tiger HunterZa všechno může Valentýn1915NesmrtelnýThe Preppie ConnectionVražedný plánSerial Daters AnonymousŠtěstí jako lékIn the DarkImaginary FriendAnnie Claus is Coming to TownGolden DoorSlaveV cíli čeká smrtFilthy GorgeousCruel WorldWish You Were HereBratrstvoMicroscopic BoyPrison of the DeadTroufalkyNezdolná Kimmy SchmidtStalkerDomek z karetThe Mindy Project


Aktualizace osobnostního profilu Sam Page: 11.11. 2023 05:59