Simonetta Stefanelli 69 let


Simonetta Stefanelli se narodila 30.11. 1954 v hlavním italském městě Řím. V průběhu sedmdesátých a osmdesátých let minulého století se objevovala převážně ve filmech italské produkce. Mimo Itálii je známá především díky roli Apollonie Vitelli-Corleone, manželky Michaela Corleone ( hrál ho Al Pacino) ve světoznámém kriminálním dramatu KMOTR (1972). Simonetta byla tehdy v podstatě neznámé 18 leté děvče. Zkušenosti z tohoto žánru však již měla o rok dříve, díky snímku MAFIE ZA MŘÍŽEMI.

Dnes je Simonetta Stefanelli majitelkou módního obchod Simo Bloom v Římě a pro svůj byznys navrhuje design kabelek a bot.


30.11.1954
Řím, Lazio, Itálie
Simonetta Stefanelli csfd

Le Amiche del cuoreObchodní domyUmění milovatFalco e la colomba, IlTři bratřiNuora giovane, LaPeccati in famigliaMladá LukrécieMojžíšProfanazione, LaEl mejor alcalde, el reyGli amici degli amici hanno saputoL'onorata famigliaKmotrMafie za mřížemiIn nome del popolo italianoNon commettere atti impuriSonne angreifen, DieUn prêtre a marierNeznalost řeči nevadíNon basta una vitaQuer pasticciaccio brutto de via MerulanaKmotrHo incontrato un'ombra


Aktualizace osobnostního profilu Simonetta Stefanelli: 1.4. 2024 15:29