Julie Bowen 54 let


Celým jménem Julia Bowen Luetkemeyer se narodila 3.3.1970 v Baltimore, Maryland. Má dvě sestry. Vyrostla na předměstí Ruxton. Nastoupila na Brown University, a studovala obor Italská renesance. V prvním roce strávila rok v italské Florencii.

Po nějaké době hraní vedlejších rolí v seriálech dosáhla na roli učitelky angličtiny Carol Vessey v seriálu ED. Objevila se i jako exmanželka Jacka Shepparda ve ZTRACENÝCH. Na podzim roku 2005 se připojila k obsazení seriálu BOSTON LEGAL, kde hraje právničku Denise Bauer. V roce 2008 byla k vidění ve vedlejší roli v seriálu TRÁVA.

Od podzimu 2009 získala roli v sitcomu na ABC, MODERN FAMILY. Za tuto roli byla nominována na cenu Primetime Emmy Award za Nejlepší vedlejší herečku v komediálním seriálu. Byla k vidění v reklamě na Neutrogenu. A objevila se i v epizodě JEOPARDY!

Provdala se za Scotta Phillipse, softwarového technika, 9. září 2004. V roce 2007 se jim narodil syn Oliver McLanahan. V roce 2009 se jim narodila dvojčátka, opět synové John a Gustav.


3.3.1970
Baltimore, Maryland, USA
Julie Bowen csfd

Naprostý zabijákNásledkySměskaHubieho HalloweenŽivot je večírekNa vlásku před šťastně až na věkyLetadla 2: Hasiči a záchranářiKnife FightConceptionVelký skokŠéfové na zabitíBláznivá svobodaSex 100+1Děti AmerikyPartneřiNBC's Funniest OuttakesAmy's OrgasmK. O.Venus and MarsYou're Killing Me...Sám mezi ženamiAmerický vlkodlak v PařížiJako vejce vejciRivalovéWhere Are My Children?Larry, kroť seKačeří příběhyNa vlásku: SeriálTaková moderní rodinkaLA to VegasGriffinovi


Aktualizace osobnostního profilu Julie Bowen: 3.3. 2024 10:11