Kerry Bishé 39 let


Americká herečka, původem z New Jersey, vystudovala Northwestern University v Illinois. Svoji hereckou kariéru započala v divadelní hře Romeo a Julie, kde ztvárnila Julii. Její první film THE HALF LIFE OF MASON LAKE jí nepřinesl zázračnou popularitu, ale alespoň se dostala do povědomí, díky kterému dostala role v o dost známějších filmech.

V roce 2009 přišly další seriálová role, konkrétně se jednalo o ROYAL PAINS. V dalším seriálu z prostředí sci-fi VIRTUALITY si měla zahrát dokonce jednu z hlavních rolí, ale bohužel ho Fox nevybral do svého vysílání, a tak se natočil a televizí proběhl jen pilot. V témže roce se ale konečně dostala do SCRUBS, kde si zahrála jednu z hlavních rolí deváté série, Lucy Bennett, která byla hlavním charakterem po J.D., kterého hrál již zmiňovaný Zach Braff.

V roce 2010 dostala jednu z hlavních rolí v komedii NICE GUY JOHNNY, vedlejší roli také v zatím nevydaném krimi - thrilleru MESKADA.


1.5.1984
New Jersey, USA
Kerry Bishé csfd

Madam WebŠťastně spoluThe Evening HourHow It EndsRuptureThe TicketBlue HighwayGoodbye WorldMax RoseSymfonie strachuArgoThe Fitzgerald Family ChristmasIcelandKrvavý státNewlywedsTurkey BowlMeskadaNice Guy JohnnyMateřské galejeVirtualityNight LifeSex ve městěThe UnderstudyŠťastlivciHalf Life of Mason Lake, TheSuper Pumped: Válka o UberNeuvěřitelné příběhyPenny Dreadful: Město andělůThe RomanoffsBrookeHalt and Catch Fire - PC RebelovéNarcosMiliardyPublic Morals


Aktualizace osobnostního profilu Kerry Bishé: 21.3. 2024 15:50