Meaghan Martin 32 let


Meaghan Jette Martin se narodila 17. února 1992 v Las Vegas. Její kariéra začala už v pěti letech, kdy byla modelkou v Disney fashion show. Během času se vypracovala na herečku, zpěvačku, tanečnici a muzikantku.

Mimo natáčení filmů jí taky můžeme vidět v nejrůznějších reklamách. Svět si tuto 164 cm vysokou dívku užil také ve filmu Protivný sprostý holky 2, kde ztvárnila hlavní roli. Bohužel kritika a ani diváci toto pokračování nepřijali moc dobře.

Meaghan má dva bratry a sestru a pochází z neherecké rodiny. Její matka je učitelka a otec lékař. Mezi její záliby patří četba, zpěv miluje divadlo a aby toho nebylo málo učí se na kytaru a piáno.


17.2.1992
Las Vegas, Nevada, USA
Meaghan Martin csfd

JourneyMajákSenior ProjectGeography ClubThe Good MotherProtivný sprostý holky 2SironiaCamp Rock 2: Velký koncertPrivilegedDear Lemon LimaCamp RockLetopisy rodu ShannaraJessieNešikaMelissa a JoeyWedding BandWendyRoad to Camp Rock 2: The Final JamDeset důvodů, proč tě nenávidímLeo Little's Big ShowDr. HouseJust JordanSladký život Zacka a CodyhoZločiny ze sousedstvíBefore SevenCoppertop Flop Show, TheJonas Brothers: Living the Dream3-Minute Game ShowDisney Channel Games, The


Aktualizace osobnostního profilu Meaghan Martin: 20.2. 2024 08:48