Nerea Camacho 27 let


Nerea Camacho Ramos se narodila 15. května 1996 v městečku Balanegra ve východní části španělské autonomní oblastí Andalusie. Její otec Francisco Camacho se stal šampionem autonomní oblasti Asturias v motocrossu a v současnosti je patronem jednoho ze závodních motocrossových týmů. Její matka se jmenuje María Angeles Ramos a stejně jako Nerea má umělecké sklony. Byla to právě její matka, kdo rozesílal fotografie na castingy do madridských filmových agentur.

V roce 2008 se objevila v hlavní roli ve filmu CAMINO, za který hned získala cenu Goya za nejlepší herecký objev v ženské kategorii. Ve svých 12 letech se tak stala zatím nejmladší držitelkou prestižní španělské ceny Goya.

V současnosti se nachází v Barceloně, kde točí film HÉROES, který bude mít premiéru na podzim roku 2010. Nerea Camacho se také v roce 2010 objevila ve španělském seriálu LOS PROTEGIDOS (Ochraňovaní) .


15.5.1996
Balanegra, Almería, Andalucía, Španělsko
Nerea Camacho csfd

Últimas voluntadesDávno potéTengo ganas de tiLa chispa de la vidaHrdinovéTři metry nad nebemCaminoBienvenidos al LolitaLos protegidosVersión españolaCorazón de...Cine de barrioCinema 3


Aktualizace osobnostního profilu Nerea Camacho: 31.10. 2023 10:00