Rick Yune 52 let


Americko-Korejský míšenec Richard Yun se narodil ve Washingtonu D.C roku 1971. Studoval na prestižní Wharton School, kde odpromoval v roce 1994. Po škole se živil jako model. Stal se prvním asijským modelem pracujícím pro Versaceho a Polo Sport. Úspěšně spolupracoval i s uznávaným fotografem Brucem Weberem. Vynikal i ve sportu a mezi jeho největší hobby patří bezesporu bojové Tae Kwon Do, které ho v devatenácti kvalifikovalo až na Olympiádu.

O rok později se už stává hlavním protivníkem Jamese Bonda v DNES NEUMÍREJ. Jako korejský generál Zao se touží pomstít Bondovi, který uprchl z jeho korejského vězení. Po roli v bondovce se Rickovi nabídky jen hrnuly, ale on jich většinu odmítal. Místo toho se objevil v populárních seriálech BOSTON LEGAL, ALIAS nebo naposledy v KRIMINÁLCE LAS VEGAS. Svůj hlas propůjčil postavě z pc hry Scarface: The World Is Yours a jako scénárista,producent i herec se podílel na filmu THE FIFTH COMMANDMENT.

Jednu z hlavních rolí si zahrál v mizerném pokračování mizerného filmu ALONE IN DARK. V nejbližší době ho uvidíme v akčních podívaných NINJA ASSASSIN a STREET FIGHTER. Jeho bratr Karl Yune je taktéž herec-model a pamatujeme si ho například z druhé Anakondy nebo z Gejši.


22.8.1971
Washington, District of Columbia, USA
Rick Yune csfd

TetrisJiu JitsuAlita: Bojový AndělPěsti ze železa 2Pád Bílého domuPěsti ze železaBeyond RemedyNinja AssassinNezabiješSám v temnotě 2Dnes neumírejFence, TheRychle a zběsileSníh padá na cedryÚtěk z vězeníMarco PoloHavaj 5-0FuturestatesKriminálka Las VegasAliasKauzy z BostonuPremium Bond with Mark Gatiss and Matthew SweetPremiere Bond: Opening NightsInside 'Die Another Day'Premiere Bond: Die Another DaySpotlight on Location: Snow Falling on CedarsChina-TownRemigrationJames Bond: A BAFTA TributeThe Test


Aktualizace osobnostního profilu Rick Yune: 2.4. 2024 00:20