Janice Wu 31 let


Janice Wu, vlastním jménem Wu Qian, se narodila v provincii Hubei. V roce 2010 byla Wu Qian přijata na katedru umění Wuhanské univerzity, obor drama, film a televizní představení. Na podzim téhož roku byly studenty prvního ročníku univerzity pořízeny fotografie s názvem „From HIGH Collection in Late Autumn“, které kolovaly po internetu. 11. ledna 2012 vyhrála Wu Qian cenu Miss Hubei Best Photogenic 2011. V roce 2013, když byla ještě ve třetím ročníku, podepsala smlouvu se společností Zhejiang Huace Film and Television.

Při natáčení seriálu I Only Like You (2019), kde ztvárnila hlavní postavu s hercem Yujianem Zhangem, se do sebe naplno zamilovali, ač už z dřívějška se znali ze spolupráce na jiných projektech.

15. 3. 2021 bylo uveřejněno na Weibo, že Janice Wu je vdaná za Yujiana Zhanga a mají spolu dvouletou dceru Yanyi Zhang.


26.9.1992
Huangshi, Hebei, Čína
Janice Wu csfd

Boj o budoucnostLighting Up the StarsCatmanHere We Meet AgainJiu yi renMeet YourselfDiscovery of RomanceLight Chaser RescueBeauty from HeartNew Generation: Happiness MethodOctogenarian and the 90sYou Are My GloryBlack LighthouseJin yi ye xingSkate into LoveI Only Like YouThe Brightest Star in the Night SkyAn Oriental OdysseyRuyi's Royal Love in the PalaceAncient Love SongFighter of the DestinyZe tian ji: di san jiMy Amazing Boyfriend


Aktualizace osobnostního profilu Janice Wu: 7.1. 2024 15:43