Mona Seefried 67 let


Mona Seefried se narodila v muzikálové Vídni i muzikální rodině jako dcera operní pěvkyně Irmgard Seefried a houstlisty Prof. Wolfganga Schneiderhana. Monina přezdívka je po matce.

Roku 2005 přijala hlavní roli v telenovele STURM DER LIEBE, kde hrála Charlotte Saalfeldovovu, která neměla štěstí na muže. Tuto roli hrála s přestávkami. Protože se Mona rozhodla přerušit svoje účinkování v tomto seriálu, filmová Charlotte Saalfeldová odešla do africkÉ Ugandy. Vrátila se vždy, když se Mona rozhodla v natáčení pokračovat.

V prosinci v roce 1992 se vdala za Petra E. Funcka, který byl její herecký kolega ze seriálu MARIENHOF. Mona a Funck mají spolu jednu dceru. Žijí v Mnichově a vlastní dům V Itálii.


30.3.1957
Vídeň, Wien, Rakousko
Mona Seefried csfd

GriechenlandKouzelná školaHartwig Seeler - Gefährliche ErinnerungWinterherz - Tod in einer kalten NachtHubert und Staller - Eine schöne BescherungHerzdamen an der ElbeDie BlücherbandePříběhy o lásce: Splněný senAnnas GeheimnisHerzdamenMädchen Nr. 1O PalmenbaumDeine besten JahreSingle BellsFelidaeBock zuviel, EinA.D.A.M.Boule, aneb jak se dostat do trezoruLady Windermeres FächerUm Himmels WillenBettys DiagnoseSoko Vídeň


Aktualizace osobnostního profilu Mona Seefried: 2.11. 2023 16:40