Skyler Samuels 30 let


Skyler Rose Samuels se narodila 14. dubna 1994 v Los Angeles v Kalifornii ve Spojených státech amerických. K herectví se dostala přes svou matku Kathy Samuels, která pracuje v televizní branži jako producentka pro připravované seriály, jež zatím nemají scénář. Její otec Scott pracuje v americké armádě a má hodnost maršála. Skyler má také čtyři sourozence, tři bratři a jednu sestru. Ti se jmenují Cody, Harrison, Jack a Heather.

Jejími prvními rolemi byly epizodní postavy v seriálech hlavně pro Disney Channel, tou první větší byla role v KOUZELNÍCÍCH Z WAVERLY v letech 2007 a 2008, kde ztvárnila po tři epizody Gigi. První větší filmová role se jí dostala v roce 2009 v dramatu OTČÍM z roku 2009 a rok na to se objevila i v komedii CHLUPATÁ ODPLATA.

Opravdový průlom vnesl do její kariéry až rok 2015 v podobě komedie THE DUFF a získání hlavní role ve slasher seriálu Ryana Murphyho, SCREAM QUEENS.


14.4.1994
Los Angeles, California, USA
Skyler Samuels csfd

Aurora Teagarden Mysteries: Something NewButterfly in the TypewriterMeg 2: PříkopGabby Petito a její příběhMasqueradeSwitched Before BirthPublic DisturbanceSharon 1, 2, 3Spare RoomThe DUFFMatka ochranářkaBloodlineChlupatá odplataBless This MessOtčímMladý pilotZelenáčX-Men: Nová generaceScream QueensAmerican Horror StoryThe Nine Lives of Chloe KingZa branouKouzelníci z WaverlyLáska, s.r.o.Sladký život Zacka a CodyhoDrake a JoshThat's So RavenThe Adventures of Big Handsome Guy and His Little Friend2011 MTV Movie Awards


Aktualizace osobnostního profilu Skyler Samuels: 30.10. 2023 09:14