Lizzie Brocheré 39 let


Lizzie Brocheré je francouzská spisovatelka, herečka, producentka a aktivistka. Lizzie vyrůstala v Paříži sama se svou matkou Sylvií Brochere, která se proslavila jako francouzská castingová režisérka. V dětství trávila spoustu času se svou matkou v práci. Někdy dokonce pomohla své matce najít správné herce pro správné role. Měla také dostatek příležitostí setkat se s filmovými producenty, což jí dále pomohlo dozvědět se o vnitřním fungování filmového průmyslu. Díky matčiným konexím ve francouzském hereckém světě Lizzie vyrůstala s touhou stát se herečkou.

Během svého působení na Sorbonnské univerzitě pracovala pro divadelní společnost Acajou Films. V Kamerunu také spustila soutěž „7 dní pro film“ a produkovala vítězný krátký film Les Oreilles Gilberta Babeny. Kromě toho také získala titul v oboru Media Management na ESCP Europe Business School. Získání titulu z filmu a literatury pomohlo Lizzie do hloubky pochopit, co to znamená být dobrým hercem, a to jí umožnilo zvládnout své řemeslo. Její nejvýraznější rolí byla postava Grace Bertrand ve druhé sérii amerického hororového seriálu American Horror Story.

Lizzie je narozena ve znamení Berana a měří 166 centimetrů. Jednu dobu randila s francouzským hercem Pierrem Perrierem, ale od té doby, co se s ním rozešla, je svobodná. Lizzie miluje etiopskou kuchyni a jejím nejoblíbenějším pokrmem je francouzský sýr. Jejími nejoblíbenějšími filmy jsou Punishment Park a Milenci z Pont-Neuf. Kromě rodné francouzštiny mluví plynně anglicky, což jí umožnilo hrát na americkém filmovém a televizním trhu. Lizzie je jednou ze spoluzakladatelek neziskové organizace Iemanja. Cílem organizace je podporovat udržitelné povědomí o životním prostředí a vytvářet dialogy mezi kulturami a generacemi.


22.3.1985
Paříž, Île de France, Francie
Lizzie Brocheré csfd

Les IndocilesLa courT'en fais pas, j'suis làTenkrát podruhéVaurienKruhyFull ContactUn petit bout de FranceAfter Fall, WinterAmerican TranslationI love PerigordL'été des LipNi Vu, Ni ConnuNuit blancheDo Me LoveLa veine du vigneronLinearTellement prochesLe Chant des mariéesMaturita 70Chacun sa nuitNevinný žertSissi, l'impératrice rebelleLe loup de la côte OuestUne autre femmeMargaux Valence: Le secret d'AliceFilles du FeuAmerický gigoloVálka světůPurpurové řekyFalling WaterVersaillesAgresivní virus


Aktualizace osobnostního profilu Lizzie Brocheré: 28.2. 2024 09:53