Gaius Charles 40 let


Gaius Charles se narodil 2. května 1983 na New Yorském Manhattanu. Později žil v Queensu a New Yersey. Tam se odstěhoval v době, kdy navštěvoval střední školu. V roce 2001 absolvoval a šel studovat Carneige Mellon University. Studoval obor drama a hrál v několika školních inscenacích.

Poté co opustil FRIDAY NIGHT LIGHTS tak se objevil v několika divadelních představeních a zúčastnil se i divadelního festivalu v Massachusetts. V roce 2009 natočil dva filmy, válečný THE MESSENGER a TOE TO TOE. O rok později si zahrál menší role v SALT a GANGSTEŘI.

Gaius je křesťan a svou víru projevuje ve svých prohlášeních. Tvrdí, že „Bůh je ta jediná věc co mě dostala až sem.“ Mezi jeho zájmy patří mluvení na veřejnosti, box a letectví. Jak si mnozí domysleli, tak jeho jméno je poctou Ceasarovi, který měl stejné křestní jméno.


2.5.1983
New York City, New York, USA
Gaius Charles csfd

AliceLand of DreamsBatman: Bad BloodStanfordský vězeňský experimentGangsteřiSaltováPoselThe Walking Dead: Dead CityBáječná létaKrálovny hip hopuRoswell: Nové MexikoChirurgovéGod Friended MePosedlý pomstouAgenti S.H.I.E.L.D.AquariusMrtvý bodDrunk History


Aktualizace osobnostního profilu Gaius Charles: 10.3. 2024 10:08