Corey Stoll 48 let


Corey Stoll Daniel je americký jevištní a filmový herec narozen 14.3.1976 v sousedství Upper West Side ležící mezi Manhattenem a New Yorkem. Vyrůstal v židovské rodině. Jako dítě se v letech 1988-1992 zúčastnil táboru pro mladé umělce (Long Lake Camp for the Arts), kde studoval drama. V roce 1998 promoval na soukromé vysoké škole Oberlin College v Ohiu, a od roku 2003 je absolventem Neworské univerzity herectví.

S Charlize Theron, Jeremy Rennerem, Seanem Beanem nebo Michell Monaghan se objevil v drama NORTH COUNTRY (2005), s Brusem Wilisem, Morganem Freemanem a Benem Kingsleym ve filmu LUCKY NUMBER SLEVIN (2006). V roce 2010 si zahrál v drama HELENA FROM THE WEDDING nebo po boku Angeliny Jolie ve filmu SALT. V roce 2011 hrál ve filmu PŮLNOC V PAŘÍŽI, v režii Woodyho Allena, s Owenem Wilsonem a Rachel McAdams, kde si střihnul roli Ernesta Hemingwaye. Nově ho můžeme vidět v očekávaném filmu THE BOURNE LEGACY.

Co se týče seriálu, má bohatou minulost. Mohli jsme jej vidět v PRÁVO A POŘÁDEK, kde hrál roli detektiva Tomase „TJ“ Jaruszalskiho, dále v seriálech POHOTOVOST (1994), ČARODĚJKY (1998), KRIMINÁLKA LAS VEGAS, KRIMINÁLKA MIAMI, BEZE STOPY, NÁMOŘNÍ VYŠETŘOVACÍ SLUŽBA, VRAŽEDNÁ ČÍSLA nebo v novém seriálu ZÁKON A POŘÁDEK: LOS ANGELES (2010).

Corey Stoll je plešatý a ve svých rolích většinou používá paruky.


14.3.1976
New York City, New York, USA
Corey Stoll csfd

Rebel Moon: Druhá část – JizvonoškaAnt-Man a Wasp: QuantumaniaRebel Moon: První část – Zrozená z ohněWhat We Do NextVšichni svatí mafieWest Side StoryZprávaPrvní člověkPřípad DeLoreanRacekCafé societyZlatoAnestezieAnt-ManBlack Mass: Špinavá hraTemné koutyCena svobodyCo by kdybyNON-STOPPoslední K.O.Stejná srdceC.O.G.Decoding Annie ParkerBourneův odkazThe Time BeingVictorianaPůlnoc v PařížiHelena from the WeddingSaltováNěco na těch mužích jePush23Holka jako já - příběh Gwen AraujoNabít a zabítJejí případMiliardyPantheonTransatlanticScény z manželského života


Aktualizace osobnostního profilu Corey Stoll: 9.3. 2024 23:49