Judita Hansman 57 let


Slovenská divadelní, dabingová a filmová herečka Judita Hansman se narodila 23. ledna 1967 v Českém Krumlově. Maminka je Češka a otec Slovák tam sloužil na vojně. Rodina se po čase odstěhovala do Košic. Judita je sportovně založená, do 18 let hrála aktivně volejbal. Po úrazu ramene přesedlala k plavání. Po studiu na sportovním gymnáziu byla chvíli učitelkou. Poté se vrhla na amatérské divadlo a dvě sezóny působila v Prešovském divadle, později jedenáct let v Trnavském divadle. Vystudovala Vysokou školu múzických umění v Bratislavě a s kolegy založila Prešporské divadlo, které funguje na bázi občanského sdružení (např. představení Konkurz).

Judita je vdaná za režiséra Ivana Hansmana, mají dospělou dceru Rebeku. Před časem herečka prožila nepříjemnou manželskou krizi kvůli manželově nevěře. Velkou oporou jsou jí kromě dcery divadlo a spokojený divák, pak je spokojená i ona. Ráda čte, relaxuje ve vaně, preferuje francouzskou módu a kvalitní kosmetiku.


23.1.1967
Český Krumlov, Československo
Judita Hansman csfd

Jozef MakO zakletém králi a odvážném MartinoviTlumočníkAnděl Páně 2UčitelkaFilmoviedky: Olé, zápražkaŽeny mého mužeZlatý hlasDlhá krátka nocPerníková chaloupkaPeniaze alebo životDvor bez slnkaNemocnicaVítězPřiznáníHotelMilenkyTajné životyZooDivocí koněSusedské prípadySvět podle EvelynOchránciPravdivé príbehy s Katkou BrychtovouMesto tieňovRodinné prípadyDr. Ludsky


Aktualizace osobnostního profilu Judita Hansman: 24.4. 2024 07:19