Jami Gertz 58 let


Jami Gertz narozena 28. října 1965 v Chicagu, Illinois USA, studovala v NYU drama. Mladá talentovaná herečka se souhlasem svých rodičů opustila svůj domov v rodném Illinois a odstěhovala se do Los Angeles. Ona i rodiče věděli, že je potřeba jít dál a prodat svůj talent a svůj šarm do světa showbussinnesu.

Jami měla o své kariéře jasno. Prošla celou řadou dalších filmů, které nevzbudily až tak velký obdiv, což u této talentované herečky zamrzí... JAK NAJÍT PŘÍTELE, DÍVKY Z JERSEY, ZTRACENI CHLAPCI, POSLOUCHEJ MĚ. Jami Gertz pracovala v Paříži jako návrhářka pro LANVIN. Poté se vrací do Ameriky a v roce 1996 měla možnost si zahrát veledůležitou roli ve filmu TWISTER.

Na začátku 21. století se Jami Gertz rodačka z Illinois stala osobností, která zaslouží obdiv a to také díky veleúspěšnému seriálu ALLY McBEALOVÁ kde si zahrála Kimmy. Jami, matka tří synů, se usadila v Los Angeles se svým manželem Antonem Resslerem a pokračuje nadále ve svém živém životě i po součástí investicích s Markem Attanasionem v zakoupení MLB týmu Milwaukee Brewers v roce 2005.


28.10.1965
Chicago, Illinois, USA
Jami Gertz csfd

Chci tě zpátkyStrašidelné příběhy na dobrou nocUntitled NBA ProjectDealin' with IdiotsZtraceni v horáchDržte krok se SteinovýmiFighting the Odds: The Marilyn Gambrell StoryLáska v utajeníGilda Radner: Je pro co žítLip ServiceSeven GirlfriendsTwisterA co když je to láska?Dívky z JerseyNeprozraď měZátiší Summit BluffRenegátiVelká výzvaZwei FrauenFeťáciZtracení chlapciKřižovatkyQuicksilverSluneční dětiDarebákPravidla velkoměstaSixteen CandlesFor Members OnlyEndless LoveSprávná trefaDifficult PeopleThe NeighborsTaková moderní rodinkaVincentův světStill StandingŽralok


Aktualizace osobnostního profilu Jami Gertz: 15.11. 2023 01:53