Carlos Sotto Mayor 62 let


Brazilská zpěvačka a herečka Carlos Sotto Mayor se narodila 9. června 1961 ve Fortaleze - hlavním městě brazilského spolkového státu Ceará. Ve Francii se na začátku 80. let seznámila s legendárním francouzským hercem Jean-Paul Belmondem se kterým tvořila pár celých sedm let (1980-1987).

V 90. letech se Carlos Sotto Mayor rozhodla stát profesionální zpěvačkou. Zpívání jí lákalo odjakživa, ale neměla s ním vůbec žádné zkušenosti, podobně jako s hrou na sebemenší hudební nástroj. Začínala tedy od píky a svým hudebním vystoupením ve Francii přímo šokovala. Úspěchu se však nedočkala, spíše naopak. Nedostalo se jí uznání a v roce 1999 byla nucena Francii dokonce opustit.

Zakotvila až ve Spojených státech amerických, kde ji nikdo neznal a kde se její sen stát se uznávanou zpěvačkou mohl stát skutečností. Zkoušela všelijakou hudbu, ale až v 50 letech se teprve našla - jejím hudebním žánrem a stylem se stal metal rock. V roce 2010 založila kapelu Atomik Fairy a už v říjnu 2010 měla svůj první koncert v Los Angeles v legendární Viper Room. Náměty na své písně čerpá ze skupin jako Black Sabbath, Korn nebo Slipknot. „Elektrické kytary mě přímo vzrušují, je to jako, když startuje Formule 1 a já miluji ten zvuk!", prohlásila. Po dvanácti letech své nepřítomnosti se poprvé v roce 2011 rozhodla vystoupit ve Francii.


9.6.1961
Fortaleza, Brazílie
Carlos Sotto Mayor csfd

Profesionál 2: SamotářVeselé VelikonoceDobrodruhStars


Aktualizace osobnostního profilu Carlos Sotto Mayor: 24.2. 2024 06:11