Rachel McDowall 39 let


Herečka Rachel Anne McDowall se narodila 4. října 1984 v anglickém Whistonu. Odmala tíhla k tanci, chtěla být baletkou. Začala tančit v Centru pro volný čas v Huytonu, ale když šla na konkurz do Královského baletu, byla odmítnuta nesplněním výškových parametrů. Přesto na tanec nezanevřela, a poté jej využila ve svých filmových rolích. Nejprve vystudovala divadlo na Laine Theatre Arts college v Epsomu. Drama si zamilovala během studia na Wade Deacon High School ve Widnes. První angažmá získala na proslulých divadelních prknech West Endu.

Rachel má také zázemí v divadle. V muzikálovém hitu Mela Brookse The Producers, představeného na londýnském West Endu, hrála švédskou krásku Ullu. V poslední době hraje hlavní roli Velmy Kelly ve hře Chicago, ve které excelovala nejprve v Cambridge Theatre a v roce 2012 se s ní vrací na scénu Garrick Theatre.

I přes nadměrnou výšku 1.83 m působí éterická kráska křehce, zachovává si skromnost a distanc od hvězdných manýrů. Nedávno se přestěhovala se snoubencem hasičem Jamesem do slunného Los Angeles. Šťastný pár plánuje sňatek a v nejbližší době děti. Mezi záliby Rachel patří rodina, tanec, modeling a tetování.


4.10.1984
Whiston, Merseyside, England, Velká Británie
Rachel McDowall csfd

The Shuroo ProcessStreetDance 3DMamma Mia!Quantum of SolaceZoe Ever AfterPoldové


Aktualizace osobnostního profilu Rachel McDowall: 5.11. 2023 23:18