Bart Johnson 53 let


Barton Robert Johnson, známý též jako Bart Johnson, je americký herec. Díky jeho matce, která pracovala jako kadeřnice v televizi, se Johnson už odmalička pohyboval v prostředí televizního zákulisí.

V televizi se objevil poprvé v roce 1995, a to ve filmu My family. Nejvíce se však proslavil až v roce 2006, kdy získal roli Jacka Boltona ve filmu Muzikál ze střední. Dále se objevil například ve snímcích Vražda.com, Nezapomeň na mě, Vražedná posedlost či Little Women.

Je ženatý s herečkou Robyn Lively (sestra známé Blake Lively) a mají spolu 3 děti.


13.12.1970
Hollywood, California, USA
Bart Johnson csfd

What Rhymes with ReasonStrong Fathers, Strong DaughtersEvery Time a Bell RingsOnce I Was EngagedHeldInitiationMladá, sledovaná a těhotnáHoliday for HeroesThe House On The HillLittle WomenSmall Town CrimeDěsivé probuzeníJoining the Race#StuckLocker 13On PaperPřežili jsme území nikohoRachel's ReturnThe Christmas SpiritThe Saratov ApproachVamp UVražedná posedlostA Christmas WishBeautiful WaveKřížMonster MuttNezapomeň na měCela 2Evil AngelThe Harsh Life of Veronica LambertThe YanklesMuzikál ze střední 3: Maturitní ročníkVražda.comZvířecí instinktyBláznivej táborHappy ValleyMuzikál ze střední 2Správně praštěný holkyMuzikál ze středníSimon řeklMoje rodinaMuzikál ze střední: SeriálV plamenechZelenáčFotbalový talentNámořní vyšetřovací službaGortimer Gibbon's Life on Normal StreetNCIS: Los AngelesLaskavý dotekNouzové přistání


Aktualizace osobnostního profilu Bart Johnson: 28.11. 2023 05:25