Ming-Na Wen 60 let


Ming-Na Wen se narodila 20. listopadu 1963 v Macau v Číně. Když jí byly čtyři roky, její rodina emigrovala do USA. Usadili se v New Yorku, kde se začala učit anglicky. V devíti letech se s rodinou přestěhovala do Pittsburgu, kde získala titul bakaláře v oboru divadelního herectví na Carnegie Mellon University.

Před několika lety se ocitla na seznamu padesáti nejkrásnějších lidí světa sestaveném časopisem People. V roce 1990 se provdala za Kirka Aanese, ovšem o tři roky později se rozvedli. Jejím druhým manželem se roku 1995 stal Erich Michael Zee, se kterým žije v Kalifornii.


20.11.1963
Coloane Island, Macao
Ming-Na Wen csfd

Glitter & DoomPersephoneScoob!: Holiday HauntMulanPearlMarvel Rising: Secret WarriorsRaubíř Ralf a internetTemnota přicházíApril RainSuper CyklónBoyBandPushMaturitní plesLegenda o Mulan 2Teddy Bears' PicnicFinal Fantasy: Esence životaSpawn 3: Ultimate Battle12 BucksKiller AppLegenda o MulanPokoušet osudReflections on Ice: Michelle Kwan Skates to the Music of Disney's 'Mulan'Láska na jednu nocHong Kong '97Street Fighter: Poslední bojTerminal VoyageZtracený syn 2Ztracený syn 4Klub šťastných ženSlepý bodRain Without ThunderGremlins: Secrets of the MogwaiModrooký samurajRobo kadetiVelmaBoba Fett: Zákon podsvětíMalý SheldonStále v kurzuStar Wars: Vadná várka


Aktualizace osobnostního profilu Ming-Na Wen: 5.11. 2023 09:54