Luke Evans 45 let


Britský herec Luke Evans se narodil 15. dubna 1979 v Pontypoolu. Vyrůstal jako jedináček s rodiči Yvonne a Davidem Evans v Aberbargoedu, Jižním Walesu. Ve svých 17 letech se stěhoval do Cardiffu, kde studoval pod vedením trenéra zpěvu Louise Ryana. V roce 1997 získal stipendium na The London Studio Center, kde promoval v roce 2000. Hrál v nespočtu inscenací na divadelních scénách West Endu.

Luke nastartoval filmovou kariéru až ve svých 30 letech. Během této krátké doby stačil vyvolat menší skandál otevřeným přiznáním z minulosti o své homosexualitě. Přesto na něj filmový svět nezanevřel, naopak nabídek má dostatek. O variabilitě tvrzení svědčí další nedávná zpráva o tom, že se údajně zasnoubil s PR manažerkou Holly Goodchild. „Božský“ elegán a majitel uhrančivých očí žije v londýnské čtvrti Shoreditch, kde se oddává svému koníčku – péči o tropické ryby.


15.4.1979
Pontypool, Wales, Velká Británie
Luke Evans csfd

Our SonPinocchioVánoční koleda: MuzikálV kriziAnnaBitva u MidwayKosmopes a TurbokočkaMámaMůj andílekVražda na jachtěState Like SleepUvězněnáKráska a zvířeProfessor Marston & the Wonder WomenRychle a zběsile 8Dívka ve vlakuKingova pomstaBonobos: Back to the WildHigh RiseRychle a zběsile 7Drákula: Neznámá legendaHobit: Bitva pěti armádHobit: Šmakova dračí poušťRychle a zběsile 6The Great Train RobberyAshesHavranNikdo nepřežijeBleskFlutterTři mušketýřiVálka BohůRobin HoodSex & Drugs & Rock & RollSouboj TitánůTamara DreweTabooEcho 3Crossing SwordsVraždy v PembrokshireÚplně cizí lidé


Aktualizace osobnostního profilu Luke Evans: 31.10. 2023 12:50