Rob Estes 60 let


Rob Estes se narodil v Norfolku ve státě Virginia. Jednou z jeho prvních hereckých příležitostí byla role v seriálu DAYS OF OUR LIVES, kde hrál postavu Glenna Gallaghera. Skutečně herecké příležitosti přišly ale až a počátku 90. let, kdy získal roli detektiva Chrise Lorenza v akčním krimi seriálu POLICIE Z PALM BEACH, kde si zahrál parťáka Mitzi Kapture.

S Josie Bissett se oženil v květnu 1992 a postupně se jim narodily dvě děti: v roce 1999 syn Mason True a v roce 2002 dcera Maya Rose. Manželství se však příliš nevydařilo a Josie s Robem se momentálně rozvádějí.


22.7.1963
Norfolk, Virginia, USA
Rob Estes csfd

Beautiful WeddingKrásná katastrofaSee You on VenusAfter: PoutoAfter: TajemstvíAfter: PřiznáníI'll Be WatchingSigned, Sealed, Delivered for ChristmasHello HermanOmicidio su misuraTajemství zahradyRande v QueensuSoccer MomsTohle u nás nedělámeToo Many LoversHome of the BraveÚtok na AlžbětuNostradamusThe Man Who Used to Be MeDěs v nákupním střediskuClose to DangerKonec rájeSweet TemptationZemři se mnouLady Against the OddsŽelezný orel 3Formule životPhantom of the Mall: Eric's RevengeThunderboat RowŠpinavá válkaPerfect PeopleBezva podrazZrzavý pasažérHave You Tried Talking to Patty?Vzhůru ke hvězdámCloser: Nové případyDaytime DivasKriminálka Las VegasKriminálka: Oddělení kybernetikyCastle na zabitíLamači srdcíAgentura JasnoNecessary Roughness90210: Nová generace


Aktualizace osobnostního profilu Rob Estes: 31.10. 2023 08:37