Sarah Butler 39 let


Sarah Butler se narodila 11. února 1985 na západním pobřeží Spojených států amerických ve městě Puyallup, které se nachází ve státě Washington. Sarah se o umění zajímala již od útlého dětství. Zúčastňovala se pěveckých soutěží, na střední škole hrála v divadle. Později se přestěhovala do Los Angeles, aby zde studovala divadelní vědu na University of Southern California. Rok a půl hrála princeznu Bellu v divadelním představení Kráska a zvíře v Disneylandu. Nedlouho poté, co byla vyhozena z vysoké školy, sehnala si agenta pro nové talenty a začala se prosazovat v televizi a filmu.

V roce 2010 získala 168 cm vysoká herečka hlavní roli v „rape and revenge“ thrilleru I SPIT ON YOUR GRAVE Jednalo se o remake stejnojmenného thrilleru z roku 1978, který byl průkopnickým dílem v daném subžánru. Ačkoli ji zpočátku filmová nahota a násilí odrazovalo, nakonec se rozhodla ve filmu účinkovat a nenechat si proklouznout velkou šanci mezi prsty. Sarah ztvárnila roli spisovatelky Jennifer, která je přepadena a několikrát znásilněna při svém pobytu na chatě uprostřed rozlehlých lesů. Její postava následně usiluje o pomstu na několika mužích. Tato role je pro Sarah prozatím jejím největším úspěchem na filmovém plátně.


11.2.1985
Tacoma, Washington, USA
Sarah Butler csfd

Looking for Mr. WonderfulThe FloodŽena nad propastíDrowningAll Light Will EndCounterfeiting in SuburbiaDoubting ThomasPoint DefianceKdo je Nomi Gardnerová?Moontrap: Target EarthV pasti vášněBefore the Sun ExplodesĎábelská ošetřovatelkaI Spit on Your Grave III: Vengeance Is MineFree FallCizinec v násThe DementedTreacheryNuclear FamilyThe Philly KidMatter of Time, APlivu na váš hrobPtačí chřipkaCouple of White Chicks at the Hairdresser, ANámořní vyšetřovací službaChirurgovéKriminálka: Oddělení kybernetikyCastle na zabitíTwisted TalesAverage JoeKriminálka New YorkKriminálka MiamiLuke 11:17The Revenge of Jennifer Hills: Remaking a Cult IconMegan’s Shift


Aktualizace osobnostního profilu Sarah Butler: 15.3. 2024 04:47