Angela Covello 0 let


Angela Covello se narodila roku 1953 a v sedmdesátých letech minulého století se objevila ve dvanácti italských filmech. Svou kariéru začínala díky své ideální postavě a dokonalému poprsí v roce 1970 na stránkách nejoblíbenějších italských časopisů.

Angela měla nyní poměrně úspěšnou kariéru a byla dobrou herečkou. Nedávala ovšem žádné rozhovory médiím a velice si chránila svůj soukromý život. Poslední film s touto kráskou natočil roku 1978 Pino Donaggio a tímto hororem NERO VENEZIANO, mizí Angela ze scény.

Jaké byly důvody pro ukončení kariéry, je dnes záhadou, protože není veřejně známo, jak se dále vyvíjí soukromý život Angely. Herečka si uchránila své soukromí a dnes zůstává v paměti svých fanoušků díky dvanácti filmům, na kterých se podílela. Angela hrála vždy s grácií, přirozeným půvabem a silnou stránkou byla její tvář s úsměvem trochu náladovým a trochu melancholickým, čímž byla vždy charakteristická.


30.10.2023
Angela Covello csfd

Nero venezianoCalore in provinciaBrigitte, Laura, Ursula, Monica, Raquel, Litz, Florinda, Barbara, Claudia, e Sofia le chiamo tutte... anima miaBaba YagaI giochi proibiti dell'Aretino PietroPaolo il caldoTorzoDecameron No. 3 - Le più belle donne del BoccaccioFiorina la vaccaGirolimoni, il mostro di RomaRivelazioni di un maniaco sessuale al capo della squadra mobileBez návratu


Aktualizace osobnostního profilu Angela Covello: 30.10. 2023 12:53