Ashley Olsen 37 let


Dvojčata Mary-Kate Olsen a Ashley Olsen se narodily 13. června 1986 v Herman Oaks v Kalifornii Davidovi a Jarnette Olsenovým.

Během natáčení seriálu "Plný dům" holky spolupracovaly s Roberten Thoriem a společně založily produkční společnost Dualstar. Brzy poté nahrály album Brother for sale (Brácha na prodej) a natočily krátký film Our First Video (1993). V následujících letech si dvojčata zahrála hned ve třech filmech, které šly přímo na video: Jedeme k babičce (1992), Trable, trable, tuplem trable (1993) a Jak byl dobyt západ (1994). Také vytvořily svůj vlastní seriál "The Adventures of Mary-Kate and Ashley“, ve kterých ztvárňovaly mrňavé detektivy, kteří byli schopni "vyřešit jakýkoliv zločin do oběda". Měli i jinou úspěšnou sérii nazvanou "You're Invited to Mary-Kate and Ashley's". Obě série jsou populární dodnes.

Roku 1995 si odbyly svůj debut na stříbrném plátně ve filmu Malé dohazovačky (1995), v dalších letech pak pokračovaly ve svých seriálech. V roce 1998 se vrátily na obrazovku v seriálu "Two of a kind“. Natočily více televizních filmů, objevily se v mnoha talk show, a začaly pracovat na novém televizním seriálu "So little time" (2001). Od té doby si děvčata zahrála v několika filmech, například Výlet do Říma, Výzva, Jeden den v New Yorku a dalších.

V současnosti žijí v Kalifornii se svou matkou, starším bratrem Trentem a mladší sestrou Lizzie. Navštěvují otce, macechu Mackenzie a nevlastní sourozence Taylora a Jakea.


13.6.1986
Sherman Oaks, California, USA
Ashley Olsen csfd

Jeden den v New YorkuCharlieho andílci: Na plný peckyVýzvaPrvní jízdaVýlet do ŘímaFavorite Adventures of Mary-Kate and Ashley, TheSestry na BahamáchSestry v LondýněAmazing Adventures of Mary-Kate & Ashley, TheBehind the Walls of Full HouseSestry v akciYou're Invited to Mary-Kate & Ashley's Greatest PartiesYou're Invited to Mary-Kate & Ashley's School Dance PartyGólová výměnaVýlet do PařížeYou're Invited to Mary-Kate & Ashley's Fashion PartyTáta z billboarduYou're Invited to Mary-Kate & Ashley's Camping PartyYou're Invited to Mary-Kate & Ashley's Costume PartyOur Music VideoYou're Invited to Mary-Kate & Ashley's Christmas PartyYou're Invited to Mary-Kate and Ashley's Mall PartyAdventures of Mary-Kate & Ashley: The Case of the Shark Encounter, TheMalé dohazovačkyYou're Invited to Mary-Kate & Ashley's Sleepover PartyChristmas at Home with the StarsJak byl dobyt západMalí uličníciHow I Spent My Summer VacationOlsen Twins Mother's Day SpecialOur First VideoTrable, trable, tuplem trableJedeme k babičceZase máme plný důmSimpsonoviTak málo časuMary-Kate a AshleySedmé nebeTwo of a KindThe Wonderful World of DisneyPlný dům


Aktualizace osobnostního profilu Ashley Olsen: 8.11. 2023 21:29