Julia Sawalha 55 let


Julia Sawalha je dcerou herce Nadima Sawalhy a jeho ženy Roberty. Starší sestra Nadia je herečkou a moderátorkou. Má jordánské, anglické a francouzské předky.

V roce 1995 se objevila v seriálu BBC - PRIDE AND PREJUDICE (Pýcha a předsudek) v roli Lydie Bennetové. V britském sitcomu ABSOLUTELY FABULOUS ztvárnila jednou z hlavních rolí - Saffronu Monsoonovou. Mimo jiné se objevila v seriálech TIME GENTLEMEN PLEASE a JONATHAN CREEK. Po následné dvouleté pauze se vrátila v úspěšných projektech CRANFORD a v seriálové adaptaci triologie Flory Thompsonové - LARK RISE TO CANDLEFORD.

Stejně jako Kate Winslet odmítá retušování své postavy na fotografiích. Tvrdí, že i přes nadváhu je šťastná a má mnoho pracovních příležitostí. Chodila se svým kolegou z Press Gang - Dexterem Fletcherem, později s komikem Richardem Herringem a s Alanem Daviesem. Návrat k herectví zapříčinil její rozchod s Richem Annettsem, kterého potkala v roce 2005.


9.9.1968
Londýn, England, Velká Británie
Julia Sawalha csfd

Naprosto dokonaléHornblower III - PovinnostHornblower III - VěrnostNečistá hraVenus and MarsSlepičí úletThe Flint Street NativityThe Nearly Complete and Utter History of EverythingAbsolutely Fabulous: Absolutely Not!Žabákova dobrodružstvíZa zimního slunovratuBuddy's SongVraždy v MidsomeruRemember MeSlečna MarplováNaprosto dokonaléZ Lark Rise do CandleforduCranfordJonathan Creek


Aktualizace osobnostního profilu Julia Sawalha: 30.10. 2023 09:56