Francia Raisa 35 let


Francia Raisa, celým jménem Francia Raisa Almendárez, je americká herečka. Narodila se mexické matce a španělskému otci - odtud tedy to španělské příjmení. Její otec velmi dřel, aby Raise a jejím dvěma sestrám, Italii a Irlandě, zajistil co možná nejpohodlnější život v Los Angeles. Pár let po Raisiným narození se pan Almendárez stal osobností Latinského rádia "El Cucuy".

Francia začala s herectvím již na střední škole. Mezi její první role patří hostování v úspěšném americkém seriálu NĚKDE TAM. Měsíc po maturitě dostala roli po boku Hayden Panettiere v roztleskávačské komedii BRAVO GIRLS: VŠECHNO NEBO NIC, kde se dostala do širšího povědomí diváků. V roce 2008 dostala hlavní roli v již třetím pokračování romantických komedií LEDOVÉ OSTŘÍ, tentokrát LEDOVÉ OSTŘÍ 3: SPLNĚNÝ SEN. Právě teď natáčí již 3. řadu oblíbeného amerického teen seriálu THE SECRET LIFE OF THE AMERICAN TEENAGER.

Raisa se také zajímá i o hudbu. Objevila se ve videoklipech Lila Romeo nebo nebo Sawy & Mandy. Francia není ve světě filmu žádný nováček. Je bezpochyby velmi talentovaná a určitě o ní v budoucnosti hodně uslyšíme.


26.7.1988
Los Angeles, California, USA
Francia Raisa csfd

Life-Size 2Dirty LiesOnce Upon a DateTiny House of TerrorThe Secrets of Emily BlairThe Wrong CarBeyond ParadiseA Snow Globe ChristmasChastity BitesCompany TownVánoční lovBulletfaceLedové ostří 4: Oheň a ledLoudilovéASD. Alma sin dueñoLedové ostří 3: Splněný senShredderman vítězíBravo Girls: Všechno nebo nicGrown-ishJak jsem poznala tvého otceBlack-ishDrazí bělošiVražedné MiamiVěštciThe Mindy Project


Aktualizace osobnostního profilu Francia Raisa: 3.11. 2023 10:14