Mae Whitman 35 let


Dcera herců Pata Musicka a Jeffrey Whitmanové. Poprvé na sebe upoutala pozornost ve svých třech letech, když vynadala své matce, že se nudí během jejího probíhajícího konkurzu. Konkurzní režiséři z ní byli nadšení a reagovali na ní tak, že si z ní udělali srandu, když jí řekli, že má velmi pěkné žluté šaty i když na sobě měla šaty bílo-fialové. Mae se na ně otočila a zeptala se jich: "Kdo vlastně jste, nějací pitomci?"

Whitman v současné době hraje pro televizi NBC v seriálu PARENTHOOD, kde hraje Amber Holtovou: vzdorovitou a tvrdohlavou teenagerku jejmíž jediným zájmem je její rádoby rock star přítel. Mae také hrála zlou Roxy Richter ve filmu SCOTT PILGRIM PROTI ZBYTKU SVĚTA v režii Edgara Wrighta, filmové adaptaci nezávislé komiksové série Scott Pilgrim od Bryana Lee O'Malleyho.

Whitmanová navštěvovala Ribét Academy, soukromou přípravnou školu, v Los Angeles. Poté přešla do Whitefish Bay High School.


9.6.1988
Los Angeles, California, USA
Mae Whitman csfd

Dívka z údolíDC Super Hero Girls: Legendy AtlantidyDuck ButterBernard and HueyDC Superhrdinky: Intergalaktické hryA Dog & Pony ShowDC Super Hero Girls: Hrdina rokuDC Super Hero Girls: Super Hero HighOperatorPes ro(c)kuThe DUFFVšechny cesty vedou do hrobuZvonilka a pirátiZvonilka a tvor NetvorThe To Do ListCharlieho malá tajemstvíZvonilka: Tajemství křídelÚnosBarry MundayJesse Stone: Bez výčitekScott Pilgrim proti zbytku světaZvonilka a velká záchranná výpravaJarní prázdninyPřijímačkyZvonilka a ztracený pokladGood BehaviorNoci v RodantheZvonilkaBoogeyman 2Ztracena ve tměBondageJesse Stone: Smrt v jezeřeŠtestí věčné láskyNákupní horečkaŠťastný skřítekKniha džunglí 2Thornberryovi na cestáchAmerická rapsodieNeviditelné dítěRolničky, rolničkyČas zázrakůPerníkový dědekPřístav nadějeThe World's Greatest Magic VMerry Christmas, George BaileyAfter JimmyBáječný denDen nezávislostiLáska dokáže stavět mostyMíra vinySbohem, láskoKdyž muž miluje ženuJe to v násOstrov lebek


Aktualizace osobnostního profilu Mae Whitman: 30.10. 2023 20:55