Frederic Forrest (1936 - 2023)


Frederic Fenimore Forrest Jr. byl americký herec. Jeho otec byl majitelem obchodu s nábytkem. Mladý Frederic sloužil v americké armádě a po válce navštěvoval texaskou soukromou univerzitu. Celkově byl třikrát ženatý, ale nikdy neměl žádné děti.

Po tomto úspěchu se nadále objevoval ve filmech a televizních seriálech až do roku 2006. Zemřel v roce 2023 v Kalifornii ve svém domě v Santa Monice.


23.12.1936
Waxahachie, Texas, USA
23.6.2023
Santa Monica, California, USA
Frederic Forrest csfd

Všichni královi mužiQuality of Light, TheCesta do válkyThe House Next DoorDomobranaHodina stínůPiece of Eden, AStopy vrahaPavučina smrtiShadow LakeSweetwaterBez návratuBoogie BoyNechte mě žítNeviditelný útočníkPrvních 9 1/2 týdneBojovníkLinie násilíOne of Our OwnSámDouble JeopardyVěznice AndersonvilleÚtok na ponorkuOne Night StandLassieNámořní policiePosedlostProti zdiKřehké obětiSkryté obavyTraumaVolný pádCitizen CohnHabitation of Dragons, TheRain Without ThunderSestry dvojčataDva JakeovéCat ChaserHrací skříňkaMargarita Bourke WhiteováValentinovy návratyBeryl Markham: A Shadow on the SunGothamLittle Girl LostTucker: Člověk a jeho senStackingObezřetný cizinecWhere Are the Children?Dobrodružství Huckleberryho FinnaReturnRight to Kill?Best Kept SecretsCalamity JaneChlapec z kameneThe ParadeDívka z údolíKdo bude mít rád mé dětiSaigon v roce KočkyHammettOne from the Heart


Aktualizace osobnostního profilu Frederic Forrest: 10.3. 2024 02:38