Jai Courtney 38 let


Jai Stephen Courtney se narodil 15. března 1986 v australském Sydney. Po studiu na umělecké škole a sérii menších rolích v australských seriálech, získal Jai v roce 2010 svou první větší roli v americkém seriálu SPARTAKUS: KREV A PÍSEK. Tato role ho katapultovala do áčkové hollywoodské produkce. V roce 2012 si zahrál po boku Toma Cruise v akčním filmu JACK REACHER: POSLEDNÍ VÝSTŘEL. O rok později ztvárnil v pátém pokračování SMRTONOSNÉ PASTI i s podtitulem OPĚT V AKCI syna slavného Johna McClanea (Bruce Willis).

Roli Erica si zopakoval následující rok v pokračování nazvaném REZISTENCE. V návratu akční legendy TERMINÁTOR GENESIS (2015) hraje tento sympatický Australan jednu z hlavních rolí po boku Emilie Clarke, Arnolda Schwarzeneggera a J.K. Simmonse.

Krátce před premiérou REZISTENCE se Jai upsal týmovce podle komiksu ze stáje DC Comics SUICIDE SQUAD (SEBEVRAŽEDNÝ ODDÍL), která půjde do kin v srpnu 2016. Jai bude hrát postavu Boomeranga vedle takových hvězd, jakými jsou Jared Leto, Will Smith, Margot Robbie, Jesse Eisenberg atd.


15.3.1986
Sydney, New South Wales, Austrálie
Jai Courtney csfd

Catching DustBlack SiteJoltSebevražedný oddílPro balík prachůAlita: Bojový AndělBuffaloedChlapec a pelikánSemper FiSebevražedný oddílThe ExceptionMan DownRezistenceTerminator GenisysCesta nadějeDivergenceJá, FrankensteinNezlomnýDaň za svědomíSmrtonosná past: Opět v akciJack Reacher: Poslední výstřelStone Bros.KaleidoskopLove, Death & RobotsNa seznamu smrtiBez státní příslušnostiLéto k nepřežití: O deset let pozdějiSpartakusPacked to the RaftersAll SaintsLil Wayne feat. Wiz Khalifa, Imagine Dragons, Logic, Ty Dolla $ign & X Ambassadors: Sucker for PainBoys GrammarFor the Love of PetsBurning QuestionsDC FanDomeDead Talk LiveCollider LiveHollywood First Look FeaturesThe Late Show with Stephen ColbertJanela IndiscretaRencontres de cinéma


Aktualizace osobnostního profilu Jai Courtney: 31.10. 2023 19:40