Tony Cox 66 let


Celým menom Joseph Anthony "Tiny" Cox je americký komediálny herec, známy z filmov Santa je úchyl, Ja moje druhé ja a Irena, Date Movie alebo najnovšom Disaster Movie.

Po promóciách navštevoval "University of Alabama" kde pôvodne plánoval študovať hudbu. Jeho plány sa však zmenili, keď zbadal herca Billiho Bartyho, ktorý bol okrem iného zakladateľom organizácie Little People of America. S podporou svojich priateľov sa Cox v 18. rokoch presťahoval do Los Angeles, kde začal študovať na Merrick Studio School of Acting a postupne získaval menšie role v reklamách a filmoch.

Cox vlastní 350 akrový ranč v Arizone, je silný vegetarián, ale nepohrdne mäsom zo svojich koňov: "Milujem tieto zvieratá a oni milujú mňa". Cox hráva za basketbalový tým Hollywood Shorties, je fanúšikom stolného tenisu a milovníkom bojového umenia.


31.3.1958
Uniontown, Alabama, USA
Tony Cox csfd

Santa je pořád úchylThe Heyday of the Insensitive BastardsMocný vládce OzWhite TKouzelní kmotříčci a Vánoce301Cesta samurajeSeznamte se, Monica VelourThe Mail ManDisaster MovieŠvindl na druhouUncle PVelkej bijákWho's Your Caddy?Děsnej dojákTV: The MovieSanta je úchyl!Židovské kladivoDirty KopzJá, mé druhé já a IrenaStraight Out of ComptonPátekT.A.J.U.P.L.N.Ý. světČáry máry fukBlankmanLeprechaun 2Mlčení šunekSkřítciPercy & ThunderMáma a táta zachrání světMuž se třema rukamaHollywood Hot Tubs 2: Educating CrystalRockulaVesmírní nájezdníciBeetlejuiceBirdDostanu tě, syčákuWillowHolky z parkovištěRetributionSpaceballsHollywood ZapVetřelci z MarsuBitva o planetu EndorDobrodružství EwokůStar Wars: Epizoda VI - Návrat JediůJekyll a Hyde: Totální proměnaPenitentiary IIHotel Pod duhouKrásné snyDr. Heckyl a pan HypeJá a robotAgentura JasnoCarpoolersZachraň mě


Aktualizace osobnostního profilu Tony Cox: 8.11. 2023 21:40