Larry Storch (1923 - 2022)


Lawrence Samuel Storch se narodil 8. ledna 1923 v New Yorku. Velmi záhy projevil svůj komický talent, což mu umožnilo setrvat v profesi po šest desetiletí. Již jako teenager vystupoval ve vaudevillech a po válce, během níž sloužil v americké armádě, si získal oblibu jako bavič v one man show. V roce 1953 připravil vlastní autorský program THE LARRY STORCH SHOW. Jako herec účinkoval v několika desítkách hollywoodských filmů.

Když ho televizní účinkování unavilo, vrátil se Storch opět na scénu. Na Broadway, kde debutoval v roce 1958 ve hře Normana Krasny WHO WAS THAT LADY I SAW YOU WITH, se vrátil v představeních PORGY AND BESS (tuto Gershwinovu zpěvohru řadí herec ke svým nejoblíbenějším), ANNIE GET YOUR GUN s královnou country music Rebou McEntireovou a v roce 2004 SLY FOX s Richardem Dreyfussem.


8.1.1923
New York City, New York, USA
8.7.2022
New York City, New York, USA
Larry Storch csfd

Bittersweet PlaceChci být tvůj ValentýnFunkhousers, TheMlčení šunekPusinky už nekupujiPerils of P.K., ThePořádný průšvihSladkých šestnáctFake-OutThe Flight of DragonsThe Adventures of Huckleberry FinnTrhákWithout WarningBetter Late Than NeverJack FrostIncredible Rocky Mountain RaceRecord CityThe Happy Hooker Goes to WashingtonJoysLetiště 1975Návrat do země OzOliver TwistOstrov pokladůBrady Kids on Mysterious Island, TheCouple Takes a Wife, TheDaffy Duck and Porky Pig Meet the Groovie GooliesScooby-Doo a BatmanThe Woman HunterHunters Are for KillingOstře sledovaná bankaThe MonitorsA Very Special FavorBus Riley's Back in TownThat Funny FeelingVelké závodySex and the Single GirlWild and WonderfulCaptain Newman, M.D.40 Pounds of TroubleCharley AngeloWho Was That Lady?The Last BlitzkriegGun FeverThe Prince Who Was a ThiefŽenatý se závazkyAdventures Beyond BeliefKnight RiderScooby-Doo a Scrappy-DooSabrina, Super WitchThe Ghost BustersColumboThe ABC Saturday Superstar MovieThe Brady KidsSabrina, the Teenage WitchThe Persuaders!Bubušou


Aktualizace osobnostního profilu Larry Storch: 17.4. 2024 12:31