Jan Bendig 30 let


Jan Bendig se narodil 14. února 1994 v Hradci Králové, kde bydlí i v současné době. Má tři sourozence. V letech 2006 až 2009 žil s rodinou v Liverpoolu ve Velké Británii, kde vystupoval jako zpěvák s hudební skupinou svého otce „Gypsy Brothers“. V roce 2008 se zde zúčastnil pěvecké soutěže mladých talentů Academy Idol, kterou také vyhrál.

V současné době navštěvuje první ročník Mezinárodní konzervatoře v Praze, kde studuje obor Hudebně dramatické umění. Pokud jde o Honzovy hudební aktivity, dokončuje právě své první sólové album. Na novém repertoáru se autorsky podílela i slovenská zpěvačka Jana Kirschner, která Honzovi složila píseň „Buď navždy mou“. Dále nahrál spolu s Ewou Farnou titulní píseň „Stejný cíl mám dál“ a videoklip k české verzi hudebního filmu „Camp rock 2“ (2010) z produkce Disney studia. Tento duet obsazuje přední příčky tuzemských hitparád. Zároveň v roce 2011 Jan Bendig ztvárnil roli kuchaře Ondřeje ve filmu P. Šíchy a T. Magnuska ŠKOLNÍ VÝLET a filmovou roli mladičkého výtržníka Tomana v akčním dramatu BASTARDI II. T. Magnuska, v režii Jana Lengyela.


14.2.1994
Hradec Králové, Hradec Králové, Královéhradecký kraj, Česko
Jan Bendig csfd

Like HafVíkendová Snídaně30+ OtázekLike HouseNečum na mě showParta z garážeVýměna aut limited editionČeský slavík 21SuperStar 2020Extra HostŽivot ve hvězdáchINSTINKTY Jaromíra SoukupaZáhady telaNa baruKonfrontace Petra FischeraMáme rádi ČeskoŽivě z PALLADIAMixxxerTajemství Karla SvobodyŽivě na jedničceLegendy popuLet's Silvester 2011To byl náš hitAdela showShow Jana KrauseTOP STARČeská missČeský slavík Mattoni 2010Slávik 2009Česko - Slovenská SuperStarBravo tvLimuzínaOne Man ShowTOP STAR magazínInboxVýměna manželekVolejte NovuTeleránoDobré ránoSama domaSnídaněIveta a Marcela - Dobrodružství v PařížiŠkolní výletBastardi 2AMORRoma PlaceĎábelské CikánkyBastardi13. komnataNedělej Zagorku!Hana Zagorová v LucerněKapitán Demo ft. Zdeněk Godla & Jan Bendig: ČardášLucie Bílá & Jan Bendig: Jednu malou chvíliLucie Bílá: FénixDominika Mirgová feat. Majself: ÚsmevJan Bendig ft. Monika Bagárová - VIVA LA VIDAONEMANSHOW Foundation: Cizí zeďJan Bendig: Mám tě rádNew Element - Svědomí


Aktualizace osobnostního profilu Jan Bendig: 13.11. 2023 00:01