Jeremy Jackson 43 let


Jeremy Dunn Jackson se narodil 16. září 1980 v Kalifornském Newport Beach. Svým působením je znám jako herec a zpěvák. Za jeho hereckou kariéru je znám především jako Hobie Buchannon z televizního seriálu POBŘEŽNÍ HLÍDKA.

Nejvíce pozornosti však upoutal v seriálu POBŘEŽNÍ HLÍDKA, kde hrál jednu z hlavních rolí a získal si tím spousty fanoušků po celém světě. Jeho angažmá v Pobřežní hlídce trvalo pozorohudných osm let, kdy Jeremy započal natáčení v sezóně 1991 a ukončil jej až v roce 1999, čímž oficiálně odehrál 179 epizod seriálu. Paradoxně jeho příchod do Pobřežní hlídky měl na svědomí fakt, že předchozí herec postavy syna hlavního hrdiny Brandon Call dospěl na vkus filmařů příliš rychle a filmaři trvali na tom, že chtějí pro zachování kontinuity děje nedospělého herce. V tomto důsledku Jeremy Jackson nahradil v druhé řadě seriálu svého předchůdce Bradona Calla, protože představy filmařů na tu dobu splňoval.

Během rozhovoru v televizním pořadu "Child Star Confidential" (pořad televize E!: Entertainment Television) Jeremy přiznal, že při natáčení seriálu Pobřežní hlídka měl problémy s drogami. V tomto směru přiznal, že jeho odchod ze seriálu byl z části právě z důvodu jeho závislosti v osobním životě. Dle jeho vlastních slov přišla po čase doba, kdy se musel rozhodnout, kterou cestou se dále vydat, neboť působení před filmovou kamerou a závislost na drogách zjevně nešly dohromady. Během jedné z policejních razií proti psychostimulačním drogám byl Jeremy dokonce zatčen, čehož následkem byla dlouhodobá odvykací rehabilitace. Zhruba po roce 2000 Jeremy veřejně přiznal, že porazil svou závislost a zkoncoval se svou pochroumanou minulostí závislého člověka.

Po delší době od posledního vystupení před kamerou se objevil jako host v talk show "The Big Idea" na stanici CNBC a podobně v pořadu "The View" stanice ABC, kde veřejně promluvil o svých dosavadních problémech, které ho odpoutaly na čas od kamery do pozadí. Během několika dalších let, Jeremy Jackson procestoval Ameriku jako klubový promotér, placený za hostující vystoupení, přičemž zůstával nadále bez jakékoli závislosti.


16.10.1980
Newport Beach, California, USA
Jeremy Jackson csfd

Altered RealityDreamsBlood EffectsExposeKruh temnotyPobřežní hlídka: Havajská nocBaywatch: White Thunder at Glacier BayKřikDTLAPobřežní hlídkaThunder AlleySanta BarbaraLord of the FreaksBaywatch: The E! True Hollywood StoryBaywatch Summerfest SpecialThe Bulkin TrailCelebrity Rehab with Dr. DrewShow Tyry BanksovéThe View65th Annual Hollywood Christmas ParadeGoing Live!Entertainment Tonight


Aktualizace osobnostního profilu Jeremy Jackson: 26.4. 2024 01:35