Adam Lambert 42 let


Adam Mitchel Lambert pochází z židovské rodiny. Narodil se v americkém městě Indianapolis. Byl ještě malý kluk, když se se svou rodinou přestěhoval do Kalifornie, města San Diego. Jeho matka se živila jako interiérová designérka a jeho otec pracuje jako programový manažer.

V listopadu 2009 vydal své první album For Your Entertainment. Umístilo se na třetí příčce Billboard 200. Během prvního týdne se ve Spojených státech prodalo víc jak 198 000 kopií. Podle Adama má být tohle album multi-žánrové, má obsahovat rock-pop-electronic-dance. Koncem roku Lambert přijal nabídku k natočení soundtracku Time For Miracles k filmu 2012. Ještě v době, kdy Lambert účinkoval v American Idol, začal natáčet desku s názvem Take One.

27.února absolvoval Adam svůj první oficiální koncert v Fantasy Springs Resort Casino v Indio, Kalifornie. Po video klipu For Your Entertainment, který velkou úspěšnost neměl, přišel Adam s novým videoklipem a to k písni Whataya Want From Me. Tenhle klip slaví úspěch nejen v Americe, ale i v Evropě. V téhle době Adam připravuje další videoklip k písni If I had you.


29.1.1982
Indianapolis, Indiana, USA
Adam Lambert csfd

FairylandPlaymobil ve filmuBohemian RhapsodyRocky Horror Picture Show: Návrat v časePříběh temný a strašidelnýMoonbase 8GleeProlhané kráskyWe are the Champions! - 50 Jahre QueenQueen & Adam Lambert: The Show Must Go OnLennon or McCartneyQueen + Adam Lambert - Live in UkraineAdam Lambert: Glam Nation LiveAdam Lambert - On the MoonAdam Lambert - Roses ft. Nile RodgersAdam Lambert - VelvetAdam Lambert - Closer To YouAdam Lambert - LoverboyAdam Lambert - New EyesAdam Lambert - OverglowAdam Lambert - Ready To RunAdam Lambert - SuperpowerTaylor Swift - You Need To Calm DownAdam Lambert - Welcome to the Show feat. LalehAdam Lambert: Another Lonely NightAdam Lambert: Ghost TownUNICEF: ImagineAdam Lambert - Better Than I Know MyselfAdam Lambert - Never Close Our EyesAdam Lambert - For Your EntertainmentAdam Lambert - If I Had YouAdam Lambert - Whataya Want From MePlatinová párty v Buckinghamském paláciThe Ten Commandments: The MusicalTo je demokracieSouboj cover kapelThe Queen Family SingalongCelý svět doma, celý svět spoluThe Disney Holiday SingalongElvis All-Star TributeOscar 2019RuPaulThe Kelly Clarkson ShowThe ProjectGreatest HitsDaily Blast LiveThe Tonight Show Starring Jimmy FallonOk! TVRuPaul's Drag Race: All Stars


Aktualizace osobnostního profilu Adam Lambert: 30.10. 2023 16:49