Boyd Holbrook 42 let


Robert Boyd Holbrook se narodil 1. září 1981 v Prestonburgu, Kentucky Donovi a Ellen Holbrookovým. Pro svět modelingu byl objeven, když brigádničil jako tesař v divadle. Všimla si ho dívka, která sledovala představení a zeptala se, jestli nechce odjet do New Yorku a pracovat jako model. Tím si během několika let vydělal peníze, díky kterým mohl vystudovat fotografii a psaní, později pak i historii filmu a herectví.

Holbrook si mimo jiné zahrál třeba v klipu Allison pop-punkové skupiny Permanent Me, ve filmu jsme ho však mohli poprvé vidět až jako Dentona Smithe v životopisném filmu MILK režiséra Guse Van Santa z roku 2008. Z počátku byl obsazován především do menších rolí, které však postupně začínají nabírat na významu. V roce 2012 se dostal šanci na příklad v televizní minisérii HATFIELDS & MCCOYS, kde ztvárnil postavu Williama "Capa" Hatfielda. Účastnil se natáčení po boku takových hereckých elit jako je Kevin Costner či Tom Berenger. Dále ztvárnil Douglase Clearyho, jednu z ústředních rolí akčního filmu THE REUNION anebo Petera Krista ve filmu A WALK AMONG THE TOMBSTONES s Liamem Neesonem v hlavní roli. V blízké budoucnosti vyjde hned několik filmů, kterých se Holbrook účastní. Doufejme tedy, že se bude jednat o kvalitní počiny, které pomohou tomuto zatím nepříliš okoukanému herci rozvíjet jeho talent a zajistí mu další zajímavé příležitosti.

Boyd Holbrook je umělecky činný i ve světě fotografie a věnuje se sochání a vytesávání. V roce 2008 otevřel svoji první uměleckou výstavu nazvanou "Iškariot". Ze soukromého života je znám jeho vztah s herečkou Elizabeth Olsen, se kterou, přestože byli zasnoubeni, se rozešli začátkem roku 2015.


1.9.1981
Prestonsburg, Kentucky, USA
Boyd Holbrook csfd

Indiana Jones a nástroj osuduMotorkářiOdplataBeckettProkletíMůžeme být hrdinovéTwo/OneV měsíčním světleO.G.Predátor: EvoluceBoomtownLogan: WolverineKartonový boxerMorganPistolnice JaneThe Free WorldNoční běžecMalé nehodyMezi náhrobními kamenyMoje ségra má prima bráchuZmizeláHostitelLiberace!Pryč od peceVery Good GirlsChuť znovu žítBoj o dědictvíDcera nejlepšího kamarádaHigher GroundTough TradeMilkStrážce pořádkuSandmanPremisaThe FugitiveNarcosHatfieldovi a McCoyoviVe znamení raka


Aktualizace osobnostního profilu Boyd Holbrook: 30.10. 2023 08:21