Kim Coates 66 let


Kim Coates měl výjimečně úspěšný vstup do kanadského televizního a filmového průmyslu. Také za hranicemi své rodné země se dokázal prosadit do významných rolí v několika filmech, za které pravidelně sklízel chválu a převážně i velmi dobrou kritiku.

Kim Coates stále dokazuje, že může být jednou z hlavních postav ve světě herectví a jednoznačně pro toto tvrzení mluví hlavně jeho mnohostrannost a přizpůsobivost svým rolím. Jeho morálně silné herectví znamená, že herec jeho kvalit nemůže být ve svých rolích stereotypní a to mu přináší ze všech stran pochvalnou kritiku. Momentálně bydlí v Los Angeles se svou ženou Dianou a se svými dětmi, Kylou a Brennou.


21.2.1958
Saskatoon, Saskatchewan, Kanada
Kim Coates csfd

The GetbackDonkeyheadDouble Down SouthNeon LightsSee for MeFantasy IslandCold BrookGoon: Last of the EnforcersThe Adventure ClubOfficer DowneStagecoach: The Texas Jack StoryStrange WeatherSígřiThe True Memoirs of an International AssassinCesta pirátaMutant WorldMuži v ringuDobrodružství s robotemFerociousResident Evil: OdvetaRufusÚnik z džungleNutná oběťRanařA Little HelpBlood: A Butcher's TaleHříšníci a svatíResident Evil: AfterlifePrison Break: The Final Break45 R.P.M.Hledá se hrdinaSlovo mužeAgent z vesmíruBásník válkyLate Fragment12 hodin životaKrál smutkuSilent HillVlciVýprodejHerkulesOstrovPřepadení 13. okrskuRodinný přítelRukojmíBandidoCaught in the HeadlightsDevět životůHollywood severuKrajina střelcůZločinné myšlenkyHledání zbloudilé dušeTunelPearl HarborÚplné odhaleníČerný jestřáb sestřelenBojiště Země: Sága roku 3000DvojníkV těle vrahaLet 535


Aktualizace osobnostního profilu Kim Coates: 19.1. 2024 02:14