Casey Affleck 48 let


Casey Affleck je uznávaný a výjimečný herec, který se zapsal do světa filmu jako představitel působivých rolí. Affleck byl nominován na Oscara, Zlatý globus a cenu SAG za svůj výkon v charakterním dramatu Zabití Jesseho Jamese zbabělcem Robertem Fordem. Film, který napsal a režíroval Andrew Dominik (Drsňák Chopper), sleduje Fordovu (Affleck) posedlost Jesse Jamesem (Brad Pitt), která rychle přerůstá v nenávist poté, co se stane členem bandy tohoto legendárního psance.

Společně s Mattem Damonem Affleck napsal a zahrál si v nezávislém road movie Gerry v režii Guse Van Santa. K vidění byl také ve Van Santových filmech Dobrý Will Hunting a Zemřít pro. Dále má na svém kontě například film Christophera Nolana Interstellar s Matthew McConaugheym, Jessicou Chastain a Anne Hathaway, či snímek Pryč od pece, v němž si zahrál společně s Christianem Balem, Woody Harrelsonem a Zoe Saldanou.


12.8.1975
Falmouth, Massachusetts, USA
Casey Affleck csfd

The InstigatorsOppenheimerSlingshotDreamin' WildKaždý tvůj nádechSvět na kraji světaNáš přítelSvětlo mého životaGentleman s pistolíPřízrakDo posledního dechuMísto u mořeTriple 9InterstellarAin't Them Bodies SaintsPryč od peceNorman a duchovéMistrovský plánI'm Still HereVrah ve mněDannyho parťáci 3Gone, Baby, GoneZabití Jesseho Jamese zbabělcem Robertem FordemPoslední polibekSamotář JimDannyho parťáci 2GerryDannyho parťáciDuše mrtvýchPrci, prci, prcičky 2460 podezřelýchAttention ShoppersHamletMiláčku, vrať se200 cigaretPrci, prci, prcičkyVoda na pouštiDobrý Will HuntingFloatingHledám AmySluneční šípZemřít pro...Lemon SkyLewis and ClarkThe Kennedys of MassachusettsInside 'Interstellar'Letecká válkaThe People SpeakRingside: Tired Of Being SorryFar Bright StarI Am Dying


Aktualizace osobnostního profilu Casey Affleck: 7.1. 2024 16:42