Eleonora Giorgi 70 let


21.10.1953 se v Římě narodila italská herečka a režisérka Eleonora Giorgi. Otec byl Ital a matka pocházela z Maďarska.

Ve filmu ZA DVEŘMI (Oltre la porta, 1982) hraje po boku Marcella Mastroianniho. Na natáčení tohoto snímku velice ráda vzpomíná. Eleonora byla nadšená, že bude moci natáčet po boku Mastroianniho, který pro ní byl "posvátným“ italským hercem. Měla obavy a pochyby několik dní a nocí před začátkem natáčení. Jakmile se ale objevila na scéně a padla první klapka, veškeré zlověstné předpovědi zmizely. Mastroianni byl komunikativní, citlivý a jemný, Eleonoru překvapilo „lidské teplo“, které z něj vyzařovalo. Po čtyřech měsících natáčení byl film hotový a Eleonora zjistila jak mnoho se naučila osobně i profesionálně. Toto natáčení zůstalo jedním z jejich nejoblíbenějších.

V roce 1974 nafotila sérii snímků pro časopis Playboy. Eleonora pracovala rovněž v rozhlase a účastnila se mnoha televizních estrád a talk show.

Prvním manželem byl vydavatel Angelo Rizzoli se kterým má prvního syna. Manželé byly od roku 1979 do roku 1983. Otcem druhé syna Paola (*1991) je herec Massimo Ciavarro ( ten byl manželem Eleonory od roku 1993 do roku 1996 ). Eleonora se jako Tea Guerrazzi objevila ve filmu SAPORE DI MARE 2, kde se spolu s ní objevuje také idol mladých dívek Massimo Ciavarro. Natočili spolu mnoho úspěšných scén, ale to bylo zatím v jejich vztahu vše. Po skončení filmu se vícekrát setkávají, ale teprve o dva roky později na večeři v domě režiséra Vittoria Cecchi zjistí, že mají mnoho společného. Vztah přechází v soužití, narození dítěte a následně i manželství, které ovšem trvalo jen 3 roky.


21.10.1953
Řím, Lazio, Itálie
Eleonora Giorgi csfd

Rodinný chaosAttesa e cambiamentiMy Father JackSoloMetroZio d'America 2, LoMamma, mi si è depresso papàMorte di una stregaVýkupnéCompagni di scuolaLišákAtto d'amoreGiovanni SenzapensieriNotti e nebbiePodívejme se na to jasněMani di fataSapore di mare 2 - un anno dopoBorotalcoGrand Hotel ExcelsiorOltre la portaMoje žena je čarodějniceNudo di donnaDimenticare VeneziaInfernoMani di vellutoMuž na kolenou6000 km di pauraNon sparate sui bambiniSuggestionataÇa fait tiltDisposta a tuttoUna spirale di nebbiaAž do konceCuore di caneL'Agnese va a morireLiberi armati pericolosiConviene far bene l'amoreAppassionataIl bacioMé drahé mamince k narozeninámSbandata, LaStoria di una monaca di clausuraTutti per uno... botte per tuttiLa tarantola dal ventre neroTi lascio una canzoneProvaci ancora prof!Lo zio d'AmericaUno di noiNovoroční slavnostScialo, LoYesterday - vacanze al mareCastigoUltima estate, L'Muži a ženy, lásky a lžiMaurizio Costanzo Show


Aktualizace osobnostního profilu Eleonora Giorgi: 31.10. 2023 09:41