Michael Easton 57 let


Michael Easton se narodil 15. února 1967 v Long Beach, Califonia. Vystudoval angličtinu a historii na universitě v Californii, jako další film na newyorské universitě. Předchozí studia absolvoval, vzhledem k původu rodičů, v Anglii a Irsku. Otec Stewart pracuje jako inženýr, matka Joan zemřela v roce 1994 na rakovinu. Michael má mladšího bratra Keitha, který je pilot u námořnictva.

Zůstal však věrný hraní a obsadil jedny z hlavních rolí ve všech epizodách seriálů VR.5, 413 HOPE ST., TWO, přičemž k poslednímu jmenovanému dokonce k jedné epizodě napsal scénář. V seriálu ALLY McBEAL si střihnul jednu z minirolí, důležitějši bylo obsazení ve filmu TOTAL RECALL 2070 a také jeho seriálové podoby.

V současné době byl viděn v úctyhodných 862 epizodách jednoho z nekonečných seriálů ONE LIFE TO LIFE, který je na televizních obrazovkách od roku 1968 a šesti epizodách GENERAL HOSPITAL.


15.2.1967
Long Beach, California, USA
Michael Easton csfd

They're Just My FriendsLovci diamantůSedmdesátá létaWhat We Did That NightLáska navzdory osuduOne Stormy NightShadow of a StrangerSmrtící zónaUmění umíratColdfireMutant XBýkTotal Recall 2070AdvokátiAlly McBealová413 Hope St.Port CharlesDvaDiagnóza vraždaOne Life to LiveTak jde časGeneral HospitalMaking Montgomery CliftThe 37th Annual Daytime Emmy AwardsThe 35th Annual Daytime Emmy AwardsThe 32nd Annual Daytime Emmy Awards18th Annual Soap Opera Digest AwardsThe ViewSezame, otevři se


Aktualizace osobnostního profilu Michael Easton: 9.11. 2023 15:50