Jaromír Bosák 58 let


Mgr. Jaromír Bosák je český sportovní komentátor a novinář, který se mezi diváky nesmazatelně zapsal svými pohotovými a vtipnými komentáři.

Se svou novinářskou kariérou začínal od roku 1990 v televizi ARD, poté v rádiu Bonton a psal také články o fotbalu do časopisu Gól, hlavně o německé Bundeslize. Ve sportovně-žurnalistických kruzích se o něm mluví jako o velkém odborníkovi na německý fotbal. Od roku 1994 komentuje fotbalové přenosy pro Českou televizi a v letech 2000 až 2002 byl šéfredaktorem redakce sportu. Od té doby se stal opět redaktorem – komentátorem se specializací na fotbal a také golf.

Kromě toho byl moderátorem RANNÍHO VYSÍLÁNÍ, STUDIA 6, DOBRÉHO RÁNA, pořadů NEJVĚTŠÍ ČECH, VÝZVA, AUTOŠKOLA NÁRODA, HYDEPARK či KAMELOT. Jaromír Bosák také spolu s kolegou Petrem Svěceným propůjčil svůj hlas namluvení PC hry FIFA. V roce 2008 se společně s profesionální tanečnicí Evou Krejčířovou zúčastnil třetí řady taneční soutěže a mediální show STAR DANCE.


13.5.1965
Cheb, Československo
Jaromír Bosák csfd

Vyšehrad: FylmVyšehrad: SeryjálKe startu připravit!Jak chutná smrtLajnaVyšehradČtvrtá hvězdaHaló, hlásí se redaktor Laufer!Rok jinakFotbalové portské s příchutí bronzuTěžkej Pokondr: Kníra mámSvětlu vstřícRallye Kampa-PetřínTalk show Luďka StaňkaKoptashowLegendární komentátořiProstor XUšákHost Lucie VýbornéTajemství tělaStudio RioŠťastné pondělíStudio SočiMáme rádi ČeskoNejlepší scénkaSilný řečiT-Mobile Fotbalista roku 20127 pádů Honzy DědkaČEZ PointKamelotPokondr liveAutoškola národaHyde ParkShow Jana KrauseZázraky přírodyVýzvaStarDance ...kolem dokolaStarDance aneb když hvězdy tančíČétéčkoUvolněte se, prosímDobré ránoBolkovinyTak neváhej a toč – speciál!Vyhlášení ankety o nejpopulárnější osobnosti TV obrazovky za rok 1994Vyhlášení ankety o nejpopulárnější osobnosti TV obrazovky za rok 1993Studio 6Branky, body, vteřiny


Aktualizace osobnostního profilu Jaromír Bosák: 17.4. 2024 03:48