Marisol Nichols 50 let


Marisol se narodila 2. listopadu 1973 otci rumunsko-maďarského původu a matce se španělskými a mexickými kořeny – díky tomu tedy její lehce exotický vzhled. Byla prvním dítětem svých rodičů, má ještě dva mladší bratry.

O trochu výraznější role (opět v seriálech) pak byly Victoria Santiago, v u nás ne příliš známém seriálu RESURRECTION BLVD., Elisa v ODLOŽENÝCH PŘÍPADECH (6 epizod), v krátce trvajícím seriálu SLEPÁ JUSTICE (detektive Karren Bettancourt), speciální agentka Nadia Yassir v seriálu 24 HODIN a fandové seriálu ČARODĚJKY ji bezpochyby poznali v Biance, snoubence Chrise (mladšího syna Piper) z budoucnosti.

Od roku 2010 jí můžeme vídat v několika dalších seriálech: fandové rozmáhajících se upířích seriálů si ji jistě všimli v ZA BRANOU (The gates), kde hraje manželku policisty Nicka Monohana, Sarah, nebo v NCIS: LOS ANGELES, kde ztvárnila Tracy Keller, bývalou partnerku agenta G. Allena (Chris O´Donell).

Ovšem pro vyhnutí se klamnému zdání, že Marisol je čistě seriálová herečka – objevila se například v úspěšném filmu FELON (Zločinec) a za roli ve filmu PRINCEZNA A NÁMOŘNÍK byla nominována na cenu ALMA Awards of outstanding actors.


2.11.1973
Chicago, Illinois, USA
Marisol Nichols csfd

Neuvěřitelný přítelWe Wish You a Married ChristmasChristmas CEOSpirála strachu: Saw pokračujeHolly & IvyCucuy: The BoogeymanNičivá bouřeZločinecDelta fórAgent v sukni 2Národní bezpečnostThe Road HomePrincezna a námořníkPrincess and the Barrio Boy, TheTrhák pana BowfingeraTři jsou víc než dvaPoslední mejdanBláznivá dovolená v Las VegasFriends 'Til the EndVřískot 2RiverdaleHlasiťákoviMyšlenky zločinceVlčí mládě


Aktualizace osobnostního profilu Marisol Nichols: 31.10. 2023 21:19